Happy birthday Kim!

Kim Kardashian: Τα δέκα beauty tips και το ένα καλλυντικό που έχει πάντα στην τσάντα της!

Σαράντα χρόνια Kim Kardashian, 429951 tips, προϊόντα και μυστικά ομορφιάς από εκείνη!

Στις 21 Οκτωβρίου η Kim Kardashian έχει γενέθλια και τη στιγμή που εσύ διαβάζεις αυτές τις γραμμές, εκείνη βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί με την οικογένειά της και κάνουν τριήμερους εορτασμούς γιατί η Kim μπαίνει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της. 

Όλα αυτά τα χρόνια, η πιο… star από τις αδερφές Kardashian/Jenner μας έχει μυήσει σε εκατοντάδες μυστικά ομορφιάς και άλλα τόσα προϊόντα. Επειδή, όμως, δεν μπορούσαμε να τα καταγράψουμε όλα, συγκεντρώσαμε εκείνα που φαίνεται να είναι και τα δικά της αγαπημένα γιατί έχουμε δει να τα κάνει στα makeup tutorial της και να τα αναφέρει σε συνεντεύξεις της. Κράτησε σημειώσεις! 

1.Χρησιμοποιεί το ίδιο πινέλο εδώ και 12 χρόνια!

     

Η Kim Kardashian έχει χιλιάδες προϊόντα στα χέρια της και τα τελευταία τρία χρόνια και το δικό της brand. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς να χρησιμοποιεί πολλά και διαφορετικά προϊόντα. Το κάνει αλλά για την βάση της έχει ένα πολύ αγαπημένο πινέλο. Πρόκειται για το Kabuki 180 της MAC το οποίο βλέπουμε σχεδόν σε κάθε makeup tutorial που κάνει και το οποίο πλέον δεν κυκλοφορεί. ΑΛΛΑ αν θέλεις να έχεις το ίδιο πινέλο με αυτό στο οποίο ορκίζεται η Kim μπορείς να το βρεις στο ebay και να το αποκτήσεις για 170 ευρώ!!! It’s Kim, baby! 

2.Στα 90’s έχει κάνει το ίδιο λάθος με όλες όσες κάναμε… εφηβεία στα 90’s!

Αν είσαι κοντά στην ηλικία της Kim η απάντηση θα βρίσκεται στην άκρη της γλώσσας σου γιατί είναι ένα λάθος που κάναμε όλες τότε. Ή, καλύτερα, δεν θα λέγαμε ότι ήταν λάθος αλλά μια τάση στην οποία υποκύψαμε και ήταν τα λεπτά φρύδια: “Στα 90’s το μεγαλύτερο icon μου ήταν η Drew Barrymore και ναι, είχα βγάλει υπερβολικά τα φρύδια μου τα οποία τότε ήταν πολύ λεπτά. Ευτυχώς κατάφερα να τα παχύνω πάλι!”, έχει πει σε ένα video για την Vogue. 

3.Στα 14 της ο μπαμπάς της την έγραψε σε σχολή μακιγιάζ!

Στο ίδιο video η Kim είχε κάνει και την εξής αποκάλυψη: “Στα 14 μου ο μπαμπάς μου με έγραψε σε σχολή μακιγιάζ μαζί με την Kourtney. Θυμάμαι ότι μας είχε πει χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει να δείχνουμε σαν κλόουν!”. 

4.Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα της προϊόντα για τις βλεφαρίδες της (BTW, είναι δικές της)

Βλέποντας τις τεράστιες και πολύ μακριές βλεφαρίδες της Kim οδηγείται κανείς πολύ εύκολα στο συμπέρασμα ότι φοράει lash extensions. Και όμως, οι βλεφαρίδες είναι δικές της! Μάλιστα, έχει δύο πολύ αγαπημένες μάσκαρα και μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις: η Hypnose της Lancome η οποία είναι iconic και μπορείς να την βρεις στα καταστήματα καλλυντικών και η Legendary Lashes της Charlotte Tilbury την οποία μπορείς να βρεις online στο charlottetilbury.com. Πέρα, όμως, από τις μάσκαρα έχει και ένα αγαπημένο gadget το οποίο χρησιμοποιεί ευλαβικά στις βλεφαρίδες της και είναι ένα gadget που διαχωρίζει/χτενίζει τις βλεφαρίδες. Λέγεται Lash Seperator και στην Ελλάδα το εντοπίσαμε στο makemeup.gr. Bonus: κοστίζει μόλις €9.50.

5.Χρησιμοποιεί πάντα πιο σκούρο περίγραμμα και πιο ανοιχτό κραγιόν 

Η Kim Kardashian και το contouring βρίσκονται δίπλα- δίπλα στο λεξικό. Γιατί είναι εκείνη που μας είχε μυήσει στο contouring έξι χρόνια πριν και γιατί κάνει contouring σχεδόν σε κάθε σημείο του σώματος και του προσώπου της. Το lip contouring είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της… είδη contouring και το κάνει ως εξής. Περνάει πάντα με ένα σφουγγαράκι foundation και στα χείλη της ώστε να δημιουργήσει έναν εντελώς nude καμβά και έπειτα παίρνει ένα σκούρο περίγραμμα και γεμίζει το εσωτερικό των χειλιών της με ένα πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν. Βλέπεις, τα 90’s είναι από τις πιο αγαπημένες της δεκαετίες και το Nude 01 από KKW Beauty ένα από τα πιο αγαπημένα της κραγιόν. Θα το βρεις φυσικά στο kkwbeauty.com 

6.Το χειρότερο σημείο πάνω της θεωρεί πως είναι το… μέτωπό της! 

Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως εκείνο το σημείο πάνω της που δεν αντέχει καθόλου είναι το μέτωπό της! “Έχω πολύ στενό μέτωπο και από τη μια μεριά τα μαλλιά μου ξεκινούν από λίγο πιο μέσα. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, κάνω περισσότερο contouring”. Όσο για το αγαπημένο της προϊόν contouring είναι το Creme Contour που είναι και από τα πρώτα προϊόντα που λάνσαρε στην σειρά KKW Beauty. 

7.Βουτάει τα μαλλιά της σε λάδι καρύδας! 

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην έχει κάνει κάποια πολύ extreme αλλαγή αλλά είναι κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει κατά το παρελθόν: τη μια μέρα να είναι καστανή και την άλλη να έχει το τέλειο ξανθό. Το μυστικό της για να διατηρεί τα μαλλιά της σε μια υγιή κατάσταση είναι το εξής: “Βάζω σε όλο το μήκος των μαλλιών μου λάδι καρύδας, τα τυλίγω με μια πετσέτα μαλλιών και κοιμάμαι με αυτό. Ξέρω πως είναι αρκετά messy και σίγουρα θα λερώσεις τα μαξιλάρια σου αλλά το αποτέλεσμα την επόμενη μέρα μετά το λούσιμο είναι θεαματικό. Πολλές φορές, όταν τα μαλλιά μου είναι πολύ μακριά, βουτάω τις άκρες τους μέσα στο βαζάκι από το λάδι καρύδας τους ζεστούς μήνες όταν αυτό υγροποιείται”. 

8.Το αγαπημένο της ρουζ 

Είναι ένα iconic προϊόν που πηγαίνει σε όλες γιατί δίνει αυτό το τέλειο αναψοκοκκίνισμα. Πρόκειται για το θρυλικό Orgasm Blush από Nars. “Ο Francois Nars ήθελε πάντα να έχει το όνομα πριν το προϊόν. Ήξερε επίσης ότι ήθελε μια απόχρωση- πασπαρτού η οποία να ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Το όνομα ήταν αντιφατικό γιατί λέγεται Orgasm αλλά ο ίδιος είναι Γάλλος! Η σεξουαλικότητα στους Γάλλους είναι εντελώς διαφορετική από ότι στους Αμερικάνους. Το orgasm στην γαλλική κουλτούρα δεν έχει να κάνει με την σεξουαλική πράξη! Έχει να κάνει με το να είναι μια γυναίκα χαρούμενη, να νιώθει αυτοπεποίθηση, αυτό ήθελε να πετύχει, αυτό ήθελε να δώσει στις γυναίκες και η λέξη Orgasm ήταν η πρώτη που του ήρθε στο μυαλό! Πολλές φορές άντρες πηγαίνουν στα καταστήματα και λένε “Μου ζήτησε η γυναίκα μου αυτό το ρουζ που λέγεται Orgasm. Μου κάνει κάποιος πλάκα;”, μας είχε πει σε συνέντευξή του ο official makeup artist του brand, Vincent Ford όταν τον είχαμε συναντήσει. 

9.Έχει πάντα αυτό το προϊόν στο κομοδίνο της!

Η Kim Kardashian αγαπά το full makeup και της αρέσει να το κάνει καθημερινά. Ένας τρόπος για να εξασφαλίσει ότι δεν θα πέσει ποτέ για ύπνο έχοντας μακιγιάζ στο πρόσωπό της είναι αυτός εδώ: “Έχω πάντα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στο κομοδίνο μου. Ακόμη και όταν είμαι κουρασμένη θα πάρω ένα να ξεβαφτώ και να το πετάξω στο πάτωμα, που λέει ο λόγος!”, είχε πει. 

10…Και αυτό είναι το προϊόν που έχει πάντα στην τσάντα της!

Αν το μυαλό σου πηγαίνει στο κραγιόν ή σε ένα (ακόμη) stick για contouring, κάνεις λάθος. Η Kim Kardashian αγαπά τα ενυδατωμένα νύχια και το προϊόν που έχει πάντα στην τσάντα της είναι ένα λαδάκι νυχιών. “Τα νύχια πρέπει να είναι πάντα ενυδατωμένα. Αγαπώ αυτό το μπουκαλάκι που λέγεται Nail Magic. Με κάνει να νιώθω χαρούμενη γιατί είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο μπουκάλι. Μου αρέσουν και τα πιο μικρά nail pens γιατί μπορώ να τα έχω πάντα στην τσάντα μου!”. Τέτοιου τύπου λαδάκια μπορείς να βρεις παντού. Το OPI Nail and Cuticle Oil to Go είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας!

Και για το γιορτινό κλείσιμο, παρακάτω ένα από τα πιο αγαπημένα μας makeup tutorial με την Kim Kardashian και guest star την North West!

Read More

And More