Kristin Davis: Αποκαλύπτει ότι αφαίρεσε τα fillers με μια makeup free selfie

Η Kristin Davis μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ότι αποφάσισε να αφαιρέσει τα fillers από το πρόσωπο της με μια selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της φυσικά σπαστά. Η ίδια αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς στην Αφρική και απολαμβάνει τη φύση.

@iamkristindavis

Στην selfie που ανέβασε στο Instagram φορά ένα ροζ πουκάμισο, τα μαλλιά της είναι σπαστά, δεν φορά κανένα προϊόν μακιγιάζ και η επιδερμίδα της δείχνει άψογη, ξεκούραστη και με φυσική λάμψη. “Με jet lang αλλά τα μαλλιά της Κένυα το αξίζουν”. Η Davis που ζει στο L.A. επισκέπτεται συχνά την Κένυα μιας και συμμετέχει στην οργάνωση SoCal που φροντίζει για την διατήρηση της άγριας ζωής ενώ παράλληλα στηρίζει τους πλημμυροπαθείς.

Πέρυσι η Davis σε μία από τις πιο ειλικρινής συνεντεύξεις μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις. Κρίθηκε πολύ για την εξωτερική της εμφάνιση και η ίδια αποκάλυψε: «Είναι δύσκολο να είσαι πάντα αντιμέτωπος με τον νεότερο εαυτό σου και παράλληλα είναι μια πρόκληση να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να φαίνεστε έτσι. Το Διαδίκτυο σε θέλει και δεν σε θέλει ταυτόχρονα. Έχω κάνει fillers και ήταν και καλό και κακό. Με γελοιοποιούσαν ανηλεώς και έχω κλάψει πολύ γι’ αυτό, μου δημιουργούσε άγχος. Η εμπειρία της με τα lip fillers είναι ότι πιο αληθινό. «Για μεγάλο διάστημα κανείς δεν μου είπε ότι δεν φαίνεται ωραίο. Ευτυχώς έχω καλούς φίλους που επιτέλους μου το είπαν”. 

 

Read More

And More