Kylie Jenner: Λάνσαρε το πρώτο της άρωμα και αποκαλύπτει την έμπνευση πίσω από αυτό

Η Kylie Jenner είναι μία από τις διασημότερες influencers και επιχειρηματίες στον κόσμο. Έχει καταφέρει να γίνει εξώφυλλο στο Forbes ως η νεότερη, αυτοδημιούργητη billionaire και συνεχίζει ακάθεκτη τις επιτυχημένες της κινήσεις. Τελευταίο της λανσάρισμα είναι το πρώτο της άρωμα που ονομάζεται “Cosmic” και η ίδια φρόντισε να αποκαλύψει τόσο την έμπνευση της εσάνς όσο και πόσο σημαντικά είναι τα αρώματα στη ζωή της. 

@kyliejenner

“Το άρωμα είναι η τελική πινελιά για εμένα. Είναι ένα είδος αξεσουάρ. Το φοράω καθημερινά και νοιώθω ότι είναι ένα μέρος του εαυτού μου. Είμαι από τους ανθρώπους που “κολλάνε” με ένα άρωμα γιατί θέλω να οι άλλοι να το νοιώθουν οικείο και να αφήνω το στίγμα μου κάθε φορά που βρίσκομαι στο χώρο” λέει η Jenner. 

@kyliejenner

“To άρωμα της νοσταλγίας είναι εκείνο που φορούσε η μητέρα μου όταν ήμουν μικρή. Ήταν floral και σαφέστατα στάθηκε πηγή έμπνευσης για το “Cosmic”. Εκτός από λουλούδια το νέο άρωμα της Kylie περιέχει στη σύνθεση του γιασεμί και vanilla musk. Και όσον αφορά στο μπουκάλι αλλά και την ονομασία, ήθελε κάτι εξωπραγματικό και ξεχωριστό.  

Read More

And More