Long hair don’t care: Οι celebrities στις Κάννες θα σε πείσουν να αφήσεις τα μαλλιά σου πολύ μακριά

Μία νέα τάση κάνει την εμφάνιση της τον τελευταίο καιρό με τις stars στις Κάννες να αποδεικνύουν ότι τα πολύ μακριά μαλλιά βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο. Ναι μεν το bob είναι το μεγαλύτερο trend των τελευταίων χρόνων και το υπερβολικό μήκος έμεινε στην άκρη. 

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν stars που δεν έκοψαν ούτε πόντο από τα μαλλιά τους με την Demi Moore να ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Στο Met Gala μάλιστα ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist να προσθέσει extensions με αποτέλεσμα το μήκος να φτάνει σχεδόν μέχρι τα γόνατα! Και τώρα, στην πρεμιέρα στις Κάννες υιοθετεί το ίδιο look με τα λαμπερά ολόισια μαλλιά της να είναι απλά υπέροχα. 

Η Anya Taylor-Joy είναι μία ακόμη star που λατρεύει τα μακριά, ξανθά μαλλιά της αλλά και τα υπέροχα χτενίσματα. Τα updo της γίνονται viral και οι κυματισμοί πηγή έμπνευσης. 

Η Eva Longoria, είναι η τελευταία στη σειρά που υιοθέτησε το long hair look στην εμφάνιση της μαζί με την Moore στις Κάννες. Πιο εντυπωσιακή από ποτέ με τέλεια απαλά waves και χωρίστρα στη μέση. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164