Lucy Boynton: Το beauty icon ξαναχτυπά αυτή τη φορά με ένα συγκλονιστικό χτένισμα

Η Lucy Boynton είναι ένα από τα αγαπημένα και πιο τολμηρά beauty icons. Κάθε της εμφάνιση αποτελεί και ένα inspo για όλες μας. Τα make up looks που δημιουργεί η Jo Baker γίνονται viral μιας και οι εμπνεύσεις είναι ξεχωριστές και ανατρεπτικές. Την έχουμε δει με αποχρώσεις του ουράνιου τόξου στα μάτια, μικροσκοπικά κρύσταλλα, μοναδικά graphic liner looks, χρυσές, μικρές μπίλιες κατά μήκος των βλεφάρων και χάντρες από μαργαριτάρια στις βλεφαρίδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@halleybrisker)

Όσον αφορά στα μαλλιά, μετά από το έντονο κόκκινο χρώμα, επανήλθε στο εμβληματικό της ξανθό ενώ τα έκοψε σε ένα μακρύ bob που τώρα αρχίζει να μακραίνει. Και με αυτή την αφορμή o hairstylist Halley Brisker δημιούργησε ένα συγκλονιστικό χτένισμα με grunge διάθεση. 

@halleybrisker

Πιο συγκεκριμένα, μάζεψε τα μαλλιά της σε δύο χαμηλές πλεξούδες, τις οποίες στη συνέχεια στερέωσε με μικροσκοπικά μαύρα claw clips με τις άκρες ελεύθερες και ανεπιτήδευτες. Πρόκειται για ένα hair look που μας θυμίζει ηρωίδες σε ταινίας εποχής και η Lucy Boynton θα μπορούσε να είναι μία από αυτές. Η χωρίστρα είναι στη μέση ενώ δύο τούφες πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο. Συνδύασε το χτένισμα με minimal, nude make up look 

Read More

And More