Lupita Nyong’o: Το αξεσουάρ στα μαλλιά της είναι εμπνευσμένο από την αγαπημένη της ηθοποιό

H Lupita Nyong’o αγαπάει πολύ τα εξεζητημένα beauty looks και σε κάθε της εμφάνιση υιοθετεί ένα ακόμη που γίνεται viral. Τις περισσότερες φορές πηγή έμπνευσης τόσο για το μακιγιάζ όσο και τα χτενίσματα, αποτελεί η κουλτούρα της χώρας της.

Καθώς επίσης και εμβληματικές, δυναμικές γυναίκες γνωστές για τους αγώνες τους κατά του ρατσισμού. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Barose (@nickbarose)

Και στην τελευταία της, στο Academy Museum Gala ακολούθησε την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και στάση. Πιο συγκεκριμένα στόλισε τα μαλλιά της με ένα αξεσουάρ από αληθινά λουλούδια, ίδιο με εκείνο που φόρεσε δεκαετίες πριν η Ms. Cicely Tyson. Πρόκειται για Αφροαμερικανίδα ηθοποιό με εξαιρετική πορεία τόσο στον κινηματογράφο όσο και το θέατρο όπου οι ρόλοι της έκρυβαν πάντα ένα μήνυμα ενάντια στην καταπίεση και την αδικία.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Barose (@nickbarose)

Η Tyson είναι μία από τις ηθοποιούς που αγαπά πολύ η Nyong’o και αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε από τον hairstylist Nick Barose, να δημιουργήσει ένα υπέροχο headband με μικροσκοπικά, λευκά λουλούδια εμπνευσμένο ξεκάθαρα από εκείνη. Φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί το inspo με τους followers στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφία που τη δείχνει να το φορά στα 60’s.  

Read More

And More