Margot Robbie: Εμφανίστηκε στα Critics Choice Awards με το πιο ανεπιτήδευτο, χαλαρό και cool χτένισμα

Η Margot Robbie κάνει ένα μαραθώνιο εμφανίσεων τους τελευταίους μήνες. Ξεκίνησε με τις πρεμιέρες της ταινίας Barbie ανά τον κόσμο και συνεχίζει με το κόκκινο χαλί. Βρισκόμαστε άλλωστε σε Awards περίοδο κι εκείνη δεν γίνεται να λείπει. 

Κάθε βραδιά και ένα ακόμη εντυπωσιακό beauty look. Πότε με Barbiecore διάθεση αντιγράφοντας τα αντίστοιχα θρυλικά της αγαπημένης κούκλας και πότε σε πιο “ήρεμους” τόνους. 

Reuters

Και τώρα ήρθε η σειρά των Critics Choice Awards 2024 που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στη Santa Monica της California. Μαζί της, όπως πάντα, ήταν οι αγαπημένοι της beauty experts που σημαίνει o προσωπικός της hairstylist Bryce Scarlett και η make up artist Pati Dubroff. 

Και θα σταθώ στον πρώτο που δημιούργησε το πιο ανεπιτήδευτο, cool και χαλαρό χτένισμα που έχουμε δει τελευταία στο κόκκινο χαλί. O Scarlett μάζεψε τα μαλλιά της χαμηλά χωρίς ιδιαίτερο styling, για την ακρίβεια δείχνουν σαν να τα μάζεψε μόνη της. Και με αυτό τον τρόπο τόσο ο hairstylist όσο και η Robbie αποδεικνύουν ότι μπορείς να έχεις μια χαλαρή, beauty διάθεση ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις. 

Κεντρική Photo by  Presley Ann/Getty Images for SeeHer

Read More

And More