Margot Robbie: Εμφανίστηκε στα Gotham Film Awards με μία ακόμη ρετρό Barbiecore αλογοουρά

Η Margot Robbie είναι το αγαπημένο μας beauty icon. Εκτός από τις iconic εμφανίσεις της στις πρεμιέρες της ταινίας Barbie που υιοθέτησε looks εμπνευσμένα από θρυλική κούκλα, κάθε φορά που πατάει το πόδι της στο κόκκινο χαλί μας εμπνέει. 

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη ρετρό χτένισμα που θα λατρέψεις. Μια αλογοουρά κατάλληλη για τις βραδινές, γιορτινές εξόδους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Υπεύθυνος είναι, όπως πάντα, ο προσωπικός της hairstylist Bryce Scarlett. Δημιούργησε μια βαθιά χωρίστρα στη μέση, sleek στο μέτωπο. Τη στερέωσε πίσω από τα αυτιά ενώ μάζεψε τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω. Παράλληλα, στριφογύρισε μια τούφα στο πιάσιμο ακριβώς χαρίζοντας μια ακόμη, υπέροχη λεπτομέρεια. 

Πρόκειται για ένα hairstyle που μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα μόνη σου, μέσα σε λίγα λεπτά. Αρκεί να ισιώσεις τα μαλλιά, να χρησιμοποιήσεις μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα ώστε να αποκτήσουν οι άκρες τη φορά προς τα έξω και να απλώσεις μικρή ποσότητα ελαίου στην κορυφή για να χαρίσεις το sleek αποτέλεσμα και τη λάμψη. 

Κεντρική photo: Reuters

Read More

And More