Margot Robbie: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς

Η Margot Robbie μένει πιστή και σταθερή στο λαμπερό, ξανθό χρώμα στα μαλλιά. Για χάρη του πρωταγωνιστικού ρόλου της στην ταινία “Barbie” υιοθέτησε μερικά από τα ωραιότερα hairstyles που έχουμε δει τελευταία. Κάποια έγιναν viral και trends ταυτόχρονα ενώ ήταν εμπνευσμένα από ρετρό looks της διασημότερης κούκλας ever. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Και τώρα, η Robbie, έρχεται μετά από χρόνια, με ένα νέο χρώμα στα μαλλιά που είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. Πρόκειται για ένα φωτεινό strawberry blonde που την κάνει να μοιάζει με άλλο άνθρωπο. Η ηθοποιός έκανε τη συγκεκριμένη αλλαγή για χάρη του νέου της ρόλου και ο φακός τη συνέλαβε στα γυρίσματα της ταινίας που έχουν ήδη ξεκινήσει. H ταινία ονομάζεται “A Big Bold Beautiful Journey” και στο πλάι της Robbie βρίσκεται ο Colin Farrel. 

Όλες οι κόκκινες αποχρώσεις είναι huge trend και σου έχω ήδη αποκαλύψει δύο ακόμη celebrities που αποφάσισαν στις αρχές της άνοιξης να αποκτήσεις την strawberry blonde απόχρωση. Μετά την Khloe Kardashian και την  Meredith Duxbury σειρά έχει η Robbie. 

Read More

And More