H Meghan Markle έχει γενέθλια και θυμόμαστε τις δέκα beauty στιγμές της που ξεχωρίσαμε!

Από την πρώτη στιγμή που η Meghan Markle εμφανίστηκε στο πλάι του πρίγκιπα Χάρι ξέραμε πολύ καλά ότι θα μας έδινε αστείρευτη beauty έμπνευση που δεν θα είχε σε τίποτα να κάνει με την στιλιζαρισμένη και για τα σημερινά δεδομένα ξεπερασμένη, beauty έμπνευση του παλατιού. 

Και το ξέραμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο γάμο της με αυτό τον effortless και ατημέλητο κότσο που επέτρεπε σε κάποιες τούφες να είναι πιο ατίθασες γιατί να… μιλάμε για μαλλιά, και μας το επιβεβαίωσε και πολλές φορές αργότερα όταν δεν στερέωνε το σινιόν της με δίχτυ όπως η Kate Middleton παρά επέμενε σε ένα πιο down to earth σινιόν με το οποίο θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο! Και ταυτιστήκαμε τόσο που ήταν πολλές οι φορές που κάναμε screenshot στα κινητά μας κάποια εμφάνισή της για να την κοπιάρουμε με την πρώτη ευκαιρία! 

Στις 4 Αυγούστου η Meghan Markle κλείνει τα 40 και με αφορμή αυτό θυμόμαστε τις πιο αγαπημένες beauty στιγμές της που ξεχωρίσαμε!

1.Effortless σινιόν με curtain bangs 

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο signature χτένισμα της Meghan Markle, αυτό θα ήταν αυτό το effortless και πολύ χαλαρό σινιόν με τα μακριά curtain bangs στο μπροστινό μέρος των μαλλιών. Είναι ένα χτένισμα που η Meghan Markle αγαπά να κάνει ξανά και ξανά. 

2. Χαλαροί κυματισμοί 

 

Όσο κι αν αγαπά τα updos και όσο και αν πρόκειται για ένα χτένισμα με το οποίο την έχουμε δει ξανά και ξανά, αυτοί εδώ οι χαλαροί κυματισμοί της πηγαίνουν εξίσου υπέροχα! Για να τους πετύχεις επιστράτευσε χοντρά ρόλεϊ ή τύλιξε γύρω από μια πρέσα χοντρές τούφες και έπειτα πέρασε με μια βούρτσα αρκετές φορές τα μαλλιά σου από τη ρίζα μέχρι την άκρη μέχρι να ενοποιηθούν οι μπούκλες. 

3.Sleek με χωρίστρα στη μέση 

Τα φυσικά μαλλιά της Meghan είναι σγουρά αλλά εκείνη με διάφορες τεχνικές και φυσικά με τα απαραίτητα περάσματα με πρέσα κινείται με ευκολία ανάμεσα στα κυματιστά και τα πολύ sleek. Αυτό εδώ το hair look είναι πολύ εντυπωσιακό και sexy ενώ η λεπτομέρεια με τα μαλλιά που μπαίνουν πίσω από τα αυτιά είναι ότι πρέπει για να αναδείξεις ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια. 

4.Λουλούδια στα μαλλιά

Μπορεί το παλάτι να μην επιτρέπει τα αξεσουάρ μαλλιών παρά μόνο τα καπέλα, αλλά στην επίσκεψή της στο Cape Town η Meghan Markle φόρεσε χωρίς δεύτερη σκέψη στα μαλλιά της ένα λουλούδι που της χάρισε μια μικρή θαυμάστριά της. Το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ και ναι, θα θέλαμε να δούμε κι εμάς με αυτό το effortless χτένισμα τώρα που μπήκε η άνοιξη!

5.Sleek low bun

Όπως είπαμε, η Meghan Markle αγαπά τα buns στα μαλλιά και τα κάνει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Εδώ την βλέπουμε να υιοθετεί την ultra sleek εκδοχή με τα μαλλιά της να είναι όλα τραβηγμένα προς τα πίσω και να έχουν μια almost wet διάθεση. 

6.Σχεδόν ίσια με layers 

Το κατάλληλο κούρεμα με τα layers θα σου δώσει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα και στα δικά σου μαλλιά. Αυτά τα layers δεν πρέπει να ξεκινούν από ψηλά αλλά μνα γίνονται στα τελειώματα ενώ μια μικρή ποσότητα από κερί φορμαρίσματος στις άκρες θα τονίσει σίγουρα το πώς δείχνουν τα μαλλιά σου. 

7.Σινιόν με χωρίστρα στο πλάι 

Το πού κάνεις την χωρίστρα σου μπορεί να ανανεώσει πέρα για πέρα την εμφάνισή σου και αυτό είναι κάτι που η Meghan Markle γνωρίζει. Εδώ με χωρίστρα στο πλάι σε μια από τις πιο σπάνιες- στιλιζαρισμένες εκδοχές του εαυτού της. 

8.Ballerina bun

Το σινιόν της μπαλαρίνας είναι sleek, γίνει ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού και τα μαλλιά είναι τραβηγμένα προς τα πίσω. Α! Κι επίσης είναι ένα χτένισμα που η Meghan Markle ξέρει να κάνει πολύ καλά!

 

9.Bardot hair don’t care 

Το χαρακτηριστικό πιάσιμο της Brigitte Bardot με την… μπανάνα στο πίσω μέρος και τις φράντζες που πέφτουν στο πρόσωπο είναι ένα χτένισμα πολύ sexy και ταιριάζει απίστευτα στην Meghan Markle η οποία, όμως, δεν ταίριαξε στο παλάτι καθώς sexiness και Βασίλισσα Ελισάβετ δεν πάνε μαζί!

10.Sleek χαμηλή κοτσίδα 

Αυτή είναι η τελευταία εμφάνιση της κούκλας Meghan Markle με την βασιλική οικογένεια και από ότι όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει και επόμενη! Εδώ την βλέπουμε με χαμηλή sleek κοτσίδα, extensions και αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ! Εσένα; 

Read More

And More