Miley Cyrus: Η σειρά περιποίησης που χρησιμοποίησε ο make up artist James Kaliardos στα Grammy είναι πραγματική έκπληξη

Η Miley Cyrus κέρδισε το πρώτο της Grammy. Πριν την απονομή όμως κατάφερε για άλλη μια φορά να μιλούν όλοι για την εμφάνιση της. Εντυπωσιακή και sexy μέσα στη χρυσή Maison Matgiela δημιουργία και με beauty look που θυμίζει έντονα την iconic Tina Turner αλλά και τo mob wife trend. 

Το make up look επιμελήθηκε ο James Kaliardos, ένα από τους διασημότερους και πιο ταλαντούχους make up artists. Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να αποκαλύψει όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε τη χθεσινή βραδιά. Και δεν αναφέρθηκε μόνο στο μακιγιάζ αλλά και την προετοιμασία που χρειάστηκε η επιδερμίδα της star ώστε να αποκτήσει τον κατάλληλο “καμβά”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Kaliardos (@jameskaliardos)

Το πιθανότερο είναι να υποθέτεις ότι τα προϊόντα περιποίησης στοιχίζουν μια μικρή περιουσία. Κι όμως, πρόκειται για τα πιο οικονομικά ever μιας και τόσο ο αφρός καθαρισμού, η ενυδατική κρέμα και ενυδατική λοσιόν της Cetaphil. Κάθε ένα από τα προϊόντα στοιχίζουν περίπου 10 ευρώ και ο Kaliardos ορκίζεται σε αυτά. Πρόκειται για φόρμουλες ιδανικές για ευαίσθητα δέρματα με υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη, αλόη, βιταμίνη Β3 και προβιταμίνη Β5 στη σύνθεση τους. 

Κεντρική photo: Reuters 

Read More

And More