National Board Of Review Awards Gala: Οι celebrities εμφανίστηκαν με το απόλυτο minimal-chic beauty look

Είναι ο μήνας των βραβείων και των gala, το γνωρίζεις ήδη και έπεται συνέχεια μιας και τον Φεβρουάριο το σκηνικό είναι ίδιο με αποκορύφωμα τα Oscars. Μετά τις Χρυσές Σφαίρες και τα Governors Awards σειρά είχε το National Board of Review Awards Gala που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη.

Και αν στα πρώτα δύο τα beauty looks που υιοθέτησαν ήταν glam και super εντυπωσιακά, στο τελευταίο προτίμησαν μια minimal αισθητική. 

Από την Anne Hathaway μέχρι την Jessica Chastain που κράτησε μεν τους απαλούς, αγαπημένους της κυματισμούς αλλά υιοθέτησε ένα διακριτικό make up look σχεδόν nude. 

Jessica Chastain: Ο make up artist Kristofer Buckle χρησιμοποίησε τις πιο απαλές ροζ αποχρώσεις για να τονίσει τα χαρακτηριστικά της Jessica Chastain. Προφανώς εμπνεύστηκε τους τόνους από την μοβ Vivienne Westwood δημιουργία. Ο hairstylist Ryan Trygstad, με τη σειρά του δημιούργησε ένα ανεπιτήδευτο χτένισμα με τους ανάλαφρους κυματισμούς. 

Anne Hathaway: Με ένα σχεδόν no makeup make up look εμφανίστηκε η ηθοποιός. Απλά τόνισε τις βλεφαρίδες της με μαύρη μάσκαρα και τα χείλη με ένα ανεπαίσθητο, ροζ λαμπερό lip gloss.  

Elizabeth Olsen: Παραμένει σταθερή στο αγαπημένο της French-chic beauty look. Γήινες αποχρώσεις στα μάτια, μικρή ένταση στα ζυγωματικά και διακριτικό φινίρισμα στα χείλη. 

Photos: Reuters  

 

Read More

And More