Site icon TLIFE

Oh my! Τι συνέβη στα μαλλιά της Courtney Cox;

Αν υπάρχει ένα πιο τρομακτικό πράγμα από το να σε καταδιώκει η μάσκα αυτό είναι να έχεις τα baby bangs της Courtney Cox στο Scream 3. Και αυτό είναι κάτι που η Courtney Cox το ξέρει πολύ καλά. 

Η ίδια το Σαββατοκύριακο που πέρασε αποφάσισε να μεταμορφωθεί για το Halloween και να ντυθεί ο… ρόλος που υποδύθηκε στο Scream 3, πίσω στο 2000. 

Η Courtney, λοιπόν, ανέβασε την παραπάνω φωτό όπου- πολύ έξυπνα- σχολίασε “Όχι τις αφέλειες!” οι οποίες, ευτυχώς για όλους αλλά κυρίως για όλους, είναι ψεύτικες. 

Πάντως, η ίδια έχει αναφερθεί ξανά κατά το παρελθόν σε αυτές τις αφέλειες και, πιο συγκεκριμένα, έναν ακριβώς χρόνο πριν στο αντίστοιχο Halloween όπου είχε ανεβάσει στα social ένα απόσπασμα από αυτή την ταινία: “Αποφάσισα να μπω στο πνεύμα του Halloween και να δω το Scream 3. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι η Gale Weathers είχε αυτές τις καθόλου δημοφιλείς αφέλειες. Στην πραγματικότητα, δεν πιστεύω ότι κάτι είναι εντελώς λάθος με αυτές. Πιστεύω ότι είναι cool και ότι θα μπορούσα να τις επαναφέρω”. Όσο για το πώς είχε καταλήξει με αυτές τις αφέλειες, να τι είχε πει: “Σε εκείνη τη φάση της ζωής μου δεν ήμουν αυτός ο άνθρωπος που θα έλεγε “Ξέρετε κάτι; Αυτές οι αφέλειες είναι πολύ κοντές. Χρειάζομαι κάποιες άλλες αφέλειες. Τότε δεν υπερασπιζόμουν ποτέ τον εαυτό μου και δεν έλεγα ποτέ ότι έδειχνα χάλια. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα: να υπερασπίζομαι και να φροντίζω τον εαυτό μου!”. 

Ευτυχώς πλέον η αγαπημένη μας Μόνικα από Τα Φιλαράκια έχει υιοθετήσει αυτή τη στάση και κάπως έτσι, κατέληξε με αυτό το τέλειο shag!

 

© 2024 tlife.gr