Site icon TLIFE

Oh wait! Τα πράσινα μαλλιά της Billie Eilish ήταν περούκα;

Η Billie Eilish με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της είναι η φωνή της γενιάς της και εκφράζει όλη αυτή την ανάγκη για διαφορετικότητα. Για πολύ καιρό πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ταυτιστεί με τις πράσινες ρίζες στα μαλλιά της. Ωστόσο, η ίδια είχε ανακοινώσει ότι από την στιγμή που θα κυκλοφορούσε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της εκείνη θα άλλαζε μαλλιά θέλοντας με αυτό τον τρόπο να σηματοδοτήσει την άφιξη μιας νέας εποχής. 

Πράγματι, λίγο μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και ελάχιστες μέρες μετά τα Grammy Awards, η ίδια έγινε ξανθιά και έκτοτε… ξανθαίνει ολοένα και περισσότερο, όπως θα δεις από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε με αυτό το buttery blonde χρώμα! 

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι τόσο ξανθιά δεν μπορείς να γίνεις από τη μια στιγμή στην άλλη και σίγουρα όχι σε μια- δυο μέρες. Αυτό σε συνδυασμό με ένα βίντεο στο Tik Tok που είχε ανεβάσει η Billie Eilish με τα πράσινα μαλλιά της αλλά και τα καπέλα με τα οποία εμφανίζονταν τον τελευταίο καιρό μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η ίδια είχε αρχίσει να… ξανθαίνει πολύ νωρίτερα αλλά δεν ήθελε να αποκαλύψει την τελική της απόχρωση παρά μόνο όταν αυτή θα ήταν η επιθυμητή!

 

@billieeilish

 

♬ Lo Vas A Olvidar – Billie Eilish & ROSALÍA
© 2024 tlife.gr