Priyanka Chopra: αυτός είναι ο μεγαλύτερος μύθος σε σχέση με τις σκούρες επιδερμίδες! Μαντεύεις;

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας part στην ομορφιά είναι να μαθαίνουμε τα beauty μυστικά των διασήμων. Και όσο πιο υπέροχη είναι η επιδερμίδα αυτών των διασήμων τόσο περισσότερα θέλουμε να γνωρίζουμε. 

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στην περίπτωση της Priyanka Chopra η οποία μίλησε στο αμερικάνικο Byrdie μεταξύ άλλων για τις beauty συνήθειές της και πόσο αυτές άλλαξαν από την καραντίνα και μετά ενώ έκανε λόγο και για τον μεγαλύτερο μύθο που ακούγεται σε σχέση με τις σκούρες επιδερμίδες. 

“Καθόμουν πολύ συχνά στην καρέκλα των experts για να κάνουμε makeup- μαλλιά για κάποια δουλειά αλλά επειδή πλέον δεν γίνονται τόσο συχνά φωτογραφίσεις και red carpet events δεν είμαι τόσο πολύ μακιγιαρισμένη. Το πολύ να βάλω λίγη μάσκαρα ή λίγο χρώμα στα χείλη και έχω αρχίσει να αισθάνομαι την επιδερμίδα μου τόσο όμορφη γιατί πλέον δεν βάζω τόσα πολλά πράγματα. Το skincare, επίσης, έχει γίνει ένα τεράστιο κομμάτι της ρουτίνας μου. Ανέκαθεν θα έκανα ντεμακιγιάζ πριν πέσω για ύπνο και θα έβαζα ενυδατική αλλά το να κάνω τόσο εντατικά μάσκες δεν είναι κάτι που είχα στη ρουτίνα μου. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την ενυδατική της Dr. Barbara Sturm για τις σκούρες επιδερμίδες και είναι ένα προϊόν που μου έχει ταιριάξει πολύ! Επίσης, έχει ένα serum με υαλουρονικό οξύ και αυτά είναι που κάνω το βράδυ για να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου. Το πρωί θα βάλω οπωσδήποτε αντηλιακή! Ο κόσμος πιστεύει ότι εμείς που έχουμε σκούρα επιδερμίδα δεν χρειαζόμαστε αντηλιακή αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η αντηλιακή είναι απαραίτητη για κάθε επιδερμίδα. Αυτό, λοιπόν, είναι το skincare μου, συνήθως!”. 

Μιλώντας για την αντηλιακή προστασία πράγματι, αυτό που κάνει το αντηλιακό μας είναι να μας προστατεύει και από τις ακτίνες UVA (A=Aging), δηλαδή τις ακτίνες που διαπερνούν τα σύννεφα ή ακόμη και τα παράθυρα του σπιτιού μας, φτάνουν στην επιδερμίδα μας και μας γερνάνε. Και προστασία από αυτές τις ακτίνες χρειαζόμαστε όλοι! 

Αλήθεια, εσύ φοράς αντηλιακή κάθε πρωί; 

Read More

And More