Rare Beauty: Αυτή είναι η ημερομηνία που έρχονται στην Ελλάδα τα καλλυντικά της Selena Gomez

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το μεγαλύτερο beauty νέο του μήνα (αν όχι ολόκληρου του καλοκαιριού!), αυτό θα ήταν πως τα Rare Beauty, τα καλλυντικά που λάνσαρε σχετικά πρόσφατα η Selena Gomez, έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora. Και με δεδομένο ότι έχουμε παρακολουθήσει όλα αυτά τα tutorials που ανεβάζει κατά καιρούς η ίδια η Selena, ανυπομονούμε να πάρουμε στα χέρια μας κάποιο (ή κάποια!) από τα καλλυντικά αυτά. 

Με τις λίστες μας να είναι, λοιπόν, ήδη έτοιμες το ερώτημα που τίθεται είναι: πότε έρχονται τα Rare Beauty στα καταστήματα Sephora στην Ελλάδα; Λοιπόν, σημείωσε στην ατζέντα σου: 1η Ιουλίου!

Λίγα λόγια για τη Rare Beauty: Το πάθος της Selena για τα προϊόντα ομορφιάς γεννήθηκε σε νεαρή ηλικία, από τη στιγμή που κάθισε στην πρώτη της καρέκλα μακιγιάζ. Κατά τα τελευταία τρία χρόνια, διοχέτευσε την αγάπη της στην ανάπτυξη της Rare Beauty. Ήθελε να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα ομορφιάς που υπερβαίνει τα φυσικά προϊόντα, βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται αυτοπεποίθηση και γιορτάζει αυτό που τους κάνει μοναδικούς. Η Selena συζητά ανοιχτά τον «μύθο της ομορφιάς» και τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που έχει θέσει η κοινωνία και είναι αδύνατο να επιτευχθούν. Δημιούργησε τη Rare Beauty για να αμφισβητήσει τον μύθο της ομορφιάς της φυσικής τελειότητας. Η Rare Beauty χρησιμοποιεί το μακιγιάζ ως ένα εργαλείο για να γιορτάσει ό, τι κάνει τους ανθρώπους να είναι διαφορετικοί και να φτάνουν σε έναν τόπο αγάπης και αποδοχής προς τον εαυτό τους.

Και κάτι πολύ σημαντικό: Από το πρώτο προϊόν της Rare Beauty που πωλείται, ένα ποσοστό όλων των πωλήσεων, καθώς και τα
κεφάλαια που συγκεντρώνονται από τους εταίρους, θα αφιερωθούν στο Rare Impact Fund που αποσκοπεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας!

Όσο για τη δική μας συλλογή, λέμε να ξεκινήσουμε από το Liquid Touch Weightless Foundation το οποίο έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο εφαρμογής: σχηματίζεις μικρές τελίτσες σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σου κι έπειτα κάνεις blending με ένα πινέλο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Ανυπομονούμε να φτάσει στα χέρια μας!

Read More

And More