SAG Awards 2023: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Μετά από τρία χρόνια virtual διοργάνωσης τα SAG Awards επανέρχονται στην κανονικότητα που σημαίνει ότι οι celebrities περπάτησαν και πάλι στο κόκκινο χαλί, πιο εντυπωσιακές από ποτέ με απίθανα beauty looks που θα συζητηθούν πολύ. 

Τα 29α Screen Actors Guild Awards είναι γεγονός και στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα hairstyles και make up looks. 

Zendaya: Classy και κομψή πραγματοποίησε μία ακόμη glam εμφάνιση με το νέο της bob σε old Hollywoon ύφος και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις. 

Julia Garner: Το look της αξίζει βραβείο. Πρόκειται για το απόλυτο matchy, bronze, μονοχρωματικό της μακιγιάζ και τις αφέλειες στο pixie που κάνουν τη διαφορά. 

Ana de Armas: Τα μαλλιά της μαζεμένα σε μια ανεπιτήδευτη αλογοουρά και shimmer σκιά στα βλέφαρα επέλεξε ένα minimal-chic beauty look. 

Cate Blanchett: Με μονοχρωματικό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις και την αγαπημένη της βαθιά χωρίστρα στην άκρη. 

Cara Delevingne: Έντονο winged liner, κλασικό κόκκινο χρώμα στα χείλη και απαλοί κυματισμοί στα μαλλιά. Το super model και ηθοποιός υιοθέτησε το απόλυτο red carpet look. 

Jessica Chastain: H φούξια απόχρωση στα χείλη είναι matchy με τη δημιουργία που φόρεσε, το βλέμμα της έντονο με το wing απίθανο και τις βλεφαρίδες να έχουν απίθανες καμπύλες και μήκος.  

Rooney Mara: Συνδύασε το low bun με το neutral make up look μένοντας πιστή στο beauty look που υιοθετεί στις επίσημες εμφανίσεις της. 

Michelle Williams: Χαμηλός κότσος με χωρίστρα στη μέση και το αιώνιο κόκκινο κραγιόν επέλεξε η star. 

Angela Basset: Με XXL hair look και γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ. 

Amanda Seyfried: Με ρετρό διάθεση ήταν για άλλη μια φορά απλά υπέροχη. Το half up με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω συνδυάστηκε τέλεια με το vintage eye liner make up look.

Jenna Ortega: Λαμπερή, shimmer σκιά στα βλέφαρα και το shag της απλό και χωρίς υπερβολές. 

Meghann Fahy: 80’s hairstyle και τέλειες καφέ αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά.  

Claire Foy: Έντονο βλέμμα, αυστηρή χωρίστρα στο πλάι και κλασικό, κόκκινο χρώμα στα χείλη. 

Photos: Reuters

 

Read More

And More