Shay Mitchell: Αφέθηκε στα χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου και το νέο της hair look είναι συναρπαστικό

O Δημήτρης Γιαννέτος τα τελευταία χρόνια επιμελείται τα μαλλιά των celebrities με τη λίστα του να αυξάνεται όσο περνά ο καιρός. Μετά τις Eva Longoria, Amal Clooney, Megan Fox, Kate Beckinsale, Kourtney Kardashian και Joey King ήρθε η σειρά της Shay Mitchell

O hairstylist έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους με αποτέλεσμα να υιοθετούν τα πιο εκκεντρικά looks αλλά και μεγάλες αλλαγές με εκείνη της Beckinsale να είναι η πιο εντυπωσιακή μιας και έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και τα έκοψε σε ένα τέλειο bob. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Η Mitchell την ακολούθησε μιας και ο Γιαννέτος της χάρισε ένα συναρπαστικό jellyfish haircut που της ανανεώνει και την κάνει να μοιάζει με άλλον άνθρωπο. Πρόκειται για ένα από τα πιο εκκεντρικά κουρέματα με έντονες ασυμμετρίες και υπέροχη φράντζα. Το wet look του χαρίζει μια rock πινελιά και το αναβαθμίζει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Ο Γιαννέτος το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δεν έμεινε σε photos μόνο. Μοιράστηκε με τους followers και ένα video όπου δείχνει τον ίδιο να κάνει styling στη Mitchell που ποζάρει πιο σέξι από ποτέ. 

Read More

And More