Super Bowl 2024: Οι λεπτομέρειες στα beauty looks των celebrities που αξίζει να δεις

Ο τελικός του Super Bowl 2024 πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το Las Vegas, με τις celebrities να υιοθετούν απίθανα beauty looks που πρέπει να δεις. Η Taylor Swift ήταν η star της βραδιάς ενώ Beyonce, Blake Lively, Megan Fox και Lana del Rey, μερικές μόνο από εκείνες που παρακολούθησαν τον αγώνα. 

Οι προσωπικοί τους beauty experts δημιούργησαν casual αλλά και super εντυπωσιακά looks μιας και γνώριζαν ότι ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια θα έκανε το γύρο του διαδικτύου. Παράλληλα, φρόντισαν να τις μοιραστούν με τους followers στο Instagram σε κοντινά πλάνα που μπορείς να δεις στη συνέχεια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miho okawar ishimaru (@mihonails)

Η Beyonce υιοθέτησε ένα τέλειο μανικιούρ στολισμένο με τιρκουάζ charmes matchy με το αξεσουάρ στο λαιμό της που μαρτυρά ότι είναι αυθεντικό Texas Girl. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μάζεψε τα μαλλιά της Megan Fox σε ένα Punk-Pam updo όπως πολύ επιτυχημένα χαρακτήρισε. 

Photo by Rob Carr Getty Images

Η Lady Gaga τόλμησε το ίδιο look που είχε υιοθετήσει στο Super Bowl όταν εκείνη εμφανίστηκε στο ημίχρονο. Μία “μάσκα” με πολύχρωμα κρύσταλλα.  

Reuters

Η Lana del Rey με άψογο eyeliner look και coquette nails. 

Reuters 

Taylor Swift και Blake Lively παρακολούθησαν μαζί τον τελικό. Η Lively άφησε τα μαλλιά της curly, με έξτρα όγκο και χωρίστρα στην άκρη. Η Taylor έμεινε πιστή στο αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και winged liner που συνδύασε με white manicure.  

Read More

And More