Taylor Hill: Το νέο της κούρεμα είναι ρετρό και εμπνευσμένο από την Audrey Hepburn

Η Taylor Hill αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της λίγο πριν έρθει το φθινόπωρο. “Πέρασα το καλοκαίρι με τα μακριά μαλλιά μου αλλά άρχισα να έχω μια φαγούρα. Κάτι με ενοχλούσε. Είχα κόψει τα μαλλιά μου σε bob το 2020 κι ενώ μου άρεσε η αίσθηση ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό” σχολίασε. Προφανώς το μελέτησε και είδε ότι στο παρελθόν υπήρξαν super models με κοντά μαλλιά όπως η Linda Evangelista. Αλλά και εμβληματικές stars του Hollywood με την Audrey Hepburn να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill)

Κι αν κρίνουμε από το νέο κούρεμα της Hill, πηγή έμπνευσης στάθηκε η τελευταία. Το super model μάλιστα αποκάλυψε όλη τη διαδικασία με ένα video στον λογαριασμό της στο Instagram. Υπεύθυνος για το νέο της look είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και διάσημους hairsttylists. Πρόκειται για τον  Takuya Yamaguchi. Η Hill τον γνώρισε στα παρασκήνια των Victoria’s Secret shows. Ήταν ο βοηθός του θρυλικού Akki Shirakawa. “Γνώριζα ότι έχει ταλέντο ειδικά στο κούρεμα και το σχήμα. Ήταν κάτι σαν κισμέτ” λέει το super model.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill)

Το αποτέλεσμα είναι ότι πιο δροσερό και cool ενώ έχει μια ρετρό πινελιά που της ταιριάζει πολύ. Την πρώτη της εμφάνιση έκανε στο τελευταίο event της Victoria’s Secret και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά. Είναι στ’ αλήθεια άλλος άνθρωπος. 

Κεντρική Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Read More

And More