Taylor Swift: Τα skinny φρύδια στο νέο της clip είναι εμπνευσμένα από το it girl των 20’s

Η Taylor Swift βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της ενώ δείχνει τρισευτυχισμένη στο πλάι του αγαπημένου της. Πριν από δύο ημέρες κυκλοφόρησε το νέο της album που ονομάζεται “The Tortured Poets Department” και περιλαμβάνει 30 νέα τραγούδια. Οι fans είναι ήδη ενθουσιασμένοι. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε μαζί τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σύντομα clips όπου φαίνεται και το απίθανο beauty look που υιοθέτησε με αφορμή τα γυρίσματα και τις φωτογραφίσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Το looks που υιοθέτησε είναι ρετρό και η λεπτομέρεια που αξίζει να δεις είναι τα λεπτά, 20’s, φρύδια της. Στο video φορά ένα μαύρο, vintage φόρεμα που θυμίζει πολύ εκείνο των Grammys και παραπέμπει έντονα στην Βικτοριανή εποχή. Αν κρίνουμε από τον τίτλο του album αλλά και τις σκηνές του βίντεο, πηγή έμπνευσης είναι οι κλασικοί ποιητές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clara Bow (@clara.bow.forever)

Τα λεπτά φρύδια της Swift συνδυάζονται με μια σκούρα και dramatic απόχρωση στα χείλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Swift δεν είναι πραγματικά. Η make up artist κάλυψε τα φυσικά με κονσίλερ σχηματίζοντας στη συνέχεια με μολύβι το λεπτό τόξο. Λέγεται πως το beauty look είναι εμπνευσμένο από την Clara Bow, ένα It Girl της δεκαετίας του ’20 μιας και ένα από τα τραγούδια της έχει ως τίτλο το όνομά της. 

Κεντρική photo: Reuters 

Read More

And More