The Queen’s Gambit: τι άρωμα φοράει η πρωταγωνίστρια της πιο πολυσυζητημένης σειράς τώρα!

Υπάρχει μια ολοκαίνουργια σειρά στο Netflix για την οποία συζητούν όλοι αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για το Queen’s Gambit μια σειρά με επεισόδια μιας ώρας που δεν μπορείς να σταματάς να βλέπεις (και επαναλαμβάνω: είναι μονόωρα!). 

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Anya Joy, μια ηθοποιός που αν είσαι beauty addict σου θυμίζει έντονα κάτι! Η Anya Joy, λοιπόν, είναι και το πρόσωπο του ολοκαίνουργιου αρώματος των Viktor & Rolf, το Flowerbomb Dew το οποίο μόλις κυκλοφόρησε αλλά και του κλασικού (και πολυαγαπημένου!) Flowerbomb. 

 Για τους Viktor&Rolf, η Anya Taylor-Joy αποτελεί το έμβλημα του Flowerbomb και συμβολίζει τη μεταμορφωτική δύναμη: είναι αισθησιακή και, ταυτόχρονα, δυναμική, θηλυκή, τολμηρή και μοναδικά πολυσχιδής. 

“Χάρη στη φυσική, τολμηρή ερμηνεία της, η δημοφιλής 22χρονη ηθοποιός που γεννήθηκε στην Αμερική και έχει βρετανικές και αργεντίνικες ρίζες εξελίχθηκε το 2019 από ανερχόμενη νεαρή ηθοποιό σε αστέρι του Χόλιγουντ. Οι άχαροι δευτερεύοντες ρόλοι δεν κάνουν για την Anya Taylor-Joy: οι ηρωίδες της φλερτάρουν με τον κίνδυνο. Αποφασιστική, ευθύς και σίγουρη για τον εαυτό της, η γυναίκα πίσω από την ηθοποιό αντικατοπτρίζει τους δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες που ενσαρκώνει στις ταινίες.
Πολυσχιδής τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και εκτός αυτής, η Anya δείχνει το εύρος των δυνατοτήτων της μέσα από τους ρόλους και το μοναδικά ευπροσάρμοστο στυλ της. Έχοντας το ταλέντο να μεταμορφώνεται, απαθανατίζει με δυναμισμό τη μεταμορφωτική δύναμη του Flowerbomb”, αναφέρει το Δελτίο Τύπου του αρώματος. 

Και τώρα, μερικά επεισόδια μετά, καταλαβαίνουμε ακριβώς τι είδαν σε εκείνοι οι Viktor & Rolf όταν την επέλεγαν!

 

 

 

Read More

And More