To 2021 η Billie Eilish θα αποχαιρετήσει τα πράσινα μαλλιά της

Κάθε νέα χρονιά κουβαλάει μαζί της μια διάθεση για αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές για την Billie Eilish φαίνεται ότι θα είναι θεαματικές αφού, όπως δήλωσε, την νέα χρονιά πρόκειται να αποχωριστεί τα φλούο πράσινα μαλλιά της στα οποία μας σύστησε έναν περίπου χρόνο πριν στο LACMA Art + Film Gala [που έγινε στο Λος Άντζελες. 
 
Κι ενώ αρχικά νομίζαμε ότι αυτή η πράσινη ρίζα ήταν αποτέλεσμα της διάθεσής της να εκφραστεί με τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνο εκείνη γνωρίζει, αποδείχθηκε ότι κάναμε λάθος αφού δήλωσε στο TMZ είχε δηλώσει πως αυτά τα μαλλιά δεν έγιναν για να εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας λάθος βαφής που έκανε η ίδια. 
 
Από τότε, βέβαια, μέχρι σήμερα, αυτό το λάθος έμελλε να γίνει το πιο signature στοιχείο πάνω της το οποίο αγαπήσαμε πολύ, αλλά να που τώρα πρέπει να… ξεσυνηθίσουμε! 
 
 
Πριν λίγες μέρες η Billie Eilish δήλωσε στους περίπου πέντε εκατομμύρια followers της ότι σκοπεύει να αλλάξει τα μαλλιά της όταν προβληθεί στην Apple TV+ το ντοκιμαντέρ για την ζωή της το οποίο θα φέρει τον τίτλο Billie Eilish: The World’s A Little Blurry, δηλαδή τον Φεβρουάριο. 
 
Αυτή η αλλαγή, όπως είπε και η ίδια, όμως δεν πρόκειται να γίνει τυχαία αλλά θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής! Αναμένουμε και είμαστε και πολύ περίεργοι για το νέο χρώμα που θα επιλέξει για τα μαλλιά της!
 
 
 

Read More

And More