Vera Wang: Αποκαλύπτει τα ελιξίρια της νεότητας και θα μείνεις άφωνη

Για τη νεανική όψη της Vera Wang έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά. Η διάσημη σχεδιάστρια είναι 74 χρόνων αλλά μοιάζει τουλάχιστον 30 χρόνια νεότερη! Κι αν πιστεύεις ότι το γεγονός οφείλεται σε επεμβάσεις κάνεις λάθος. Η ίδια το έχει διαψεύσει και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. 

Και τώρα, στην τελευταία της συνέντευξη αποκαλύπτει τα μυστικά της νεότητας. “Βασικά, δούλεψα όλη μου τη ζωή. Νομίζω ότι η δουλειά σε κρατάει νέο και σε εξιτάρει. Δουλεύω πολλές ώρες, έχω μεγαλώσει δύο κόρες. Νομίζω ότι το να είσαι απασχολημένος είναι το καλύτερο αντίδοτο για καλή υγεία” δήλωσε η Wang.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@verawanggang)

Η μεγάλη έκπληξη όμως βρίσκεται στη συνέχεια των αποκαλύψεων: Κι αν πάει το μυαλό σου σε υγιεινή διατροφή και φρούτα κάνεις λάθος. Λατρεύει τα Mc Donalds, τα Dunkin Donuts ενώ στο τέλος κάθε ημέρας απολαμβάνει ένα coctail με vodka χαλαρώνοντας στον καναπέ. “Τρώω κάθε μέρα McDonalds. Το ίδιο για δύο εβδομάδες και μετά αλλάζω”. 

“Ποτέ δεν σκέφτηκα τη νεότητα, πιθανώς επειδή δουλεύω με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο σε καθημερινή βάση. Και γι’ αυτό τις οραματίζομαι περισσότερο ως μούσες μου, και ίσως είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίζω τη γήρανση με πιο παραγωγικό τρόπο. Έλεγα λοιπόν πάντα ότι ένα κοκτέιλ βότκας, πολύς ύπνος, και δουλειά, δουλειά δουλειά είναι το μαγικό ελιξίριο». 

Κεντρική φωτογραφία:  Gotham/GC Images

Read More

And More