Victoria Beckham: Αυτά είναι τα τέσσερα πράγματα που ακολουθεί με ευλάβεια στο skincare routine της

H Victoria Beckham είναι για εμάς ένα από τα μεγαλύτερα beauty icons και έχει και μερικές υπέροχες συμβουλές να δώσει. Πολύ πρόσφατα, λοιπόν, η ίδια έγραψε ένα γράμμα στον μελλοντικό της εαυτό το οποίο δημοσιεύτηκε στην βρετανική Vogue και σε αυτό το γράμμα, μεταξύ πολλών άλλων, ευχαριστούσε τον εαυτό της για το εντατικό skincare routine της που της εξασφάλισε μεγαλώνοντας μια τόσο υπέροχη επιδερμίδα. 

Τώρα, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε αυτό το σημείο γιατί σε αυτές τις πέντε γραμμές κρύβεται το μυστικό ομορφιάς της Posh. Ιδού τι έγραψε αναφερόμενη στον μελλοντικό εαυτό της: “Ελπίζω το δέρμα σου να σε ευχαριστεί για τα μπουκάλια του Priming Moisturizing και του Power Serum που έπεσαν πάνω του και να κέρδισες κάποιες γραμμές από τα πολλά γέλια. Η υγιής λάμψη είναι αυτό που πάντα αναζητούσες (Είναι ο καθηγητής Augustinus Bader ακόμη στο speed dial του κινητού σου; Μισό λεπτό, υπάρχουν ακόμη κινητά;). Και εξακολουθώ να φοράω αντηλιακό κάθε μέρα. Παρακαλώ!”. 

Τα προϊόντα που αναφέρει παραπάνω η Victoria Beckham είναι δύο προϊόντα που ανήκουν στην σειρά Victoria Beckham Beauty που δημιούργησε η ίδια και τα οποία υπάρχουν στο ομώνυμο site. Μάλιστα, το serum της σειράς έχει πάρει και πολλά βραβεία ενώ έχει γίνει σε συνεργασία με τον Augustinus Bader, κορυφαίο επιστήμονα της δερματολογίας ο οποίος, μάλιστα, έχει και εκείνος την δική του σειρά.

Ωστόσο, αν πρέπει να κρατήσεις το πιο σημαντικό στοιχείο σε αυτή την εξομολόγηση, είναι αυτό που σου επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά: η αντηλιακή! Οι ακτίνες UVA (A= aging) είναι οι ακτίνες που μας γερνάνε και φτάνουν στην επιδερμίδα μας ακόμη και όταν έχει συννεφιά, ακόμη και όταν δεν βρισκόμαστε έξω αλλά κοντά στο παράθυρο. Η καλύτερη αντιγηραντική σου, λοιπόν, είναι η αντηλιακή σου! Και αν θέλεις να σε ευχαριστεί και ο δικός σου μελλοντικός εαυτός καλά θα κάνεις να το εφαρμόσεις!

Cell Rejuvenating Priming Moisturizer in Original, $95.00

 

 

Cell Rejuvenating Power Serum, $210.00

Read More

And More