Victoria Beckham: Αυτό είναι το 90’s lip look που υιοθετεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια

Η Victoria Beckham τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στο απόλυτο fashion και beauty icon. Αρχικά δημιούργησε τη δική της συλλογή με minimal αλλά απίθανες ταυτόχρονα δημιουργίες και ακολούθησε το beauty brand που έχουν ήδη αγαπήσει πολύ οι celebritiy make up artists. Ένα από τα πρώτα μάλιστα προϊόντα μακιγιάζ που λάνσαρε ήταν τα μολύβια χειλιών σε nude αποχρώσεις που η ίδια δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Η τάση φέτος θέλει να κάνεις περίγραμμα στα χείλη και έρχεται απευθείας από τα 90’s, λεπτομέρεια που η Beckham ακολουθεί εδώ και καιρό αφού γνωρίζει πως είναι ο μόνος τρόπος να δείχνουν γεμάτα και πιο πλούσια με έναν φυσικό τρόπο. Και τώρα έρχεται με ένα video στο Instagram να σου δείξει πως θα πετύχεις το iconic lip look πανεύκολα και μέσα σε ένα λεπτό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Χρησιμοποιεί τα αγαπημένα της προϊόντα από τη Victoria Beckam Beauty make up collection που είναι το Posh Lipstick στην απόχρωση Pout και μολύβι έναν τόνο πιο σκούρο ακολουθώντας πιστά το trend. Πρόκειται για ένα look κατάλληλο τόσο για τα πρωινά στο γραφείο όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις όπως και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν έχεις σκοπό να το γιορτάσεις.  

Read More

And More