Wait! Πότε έγινε τόσο ξανθιά η Lily Collins;

Δεν υπάρχει κορίτσι εκεί έξω που να μην έχει δει το Emily in Paris σε ένα Σαββατοκύριακο μόλις. Γιατί η γαλλική εκδοχή του SEx and The City ήταν υπέροχη και γιατί η Lily Collins σε αυτή τη σειρά μας έδωσε απίστευτη έμπνευση σε πολλά επίπεδα. 

Ήταν, λοιπόν, κάπως αναμενόμενο να δούμε την Lily Collins να είναι προτεινόμενη για Golden Globe (που κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσει κιόλας!) αλλά αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ήτα να δούμε την Lily Collins τοοοοοσο ξανθιά! 

Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram για να μοιραστεί με όλους εμάς τον ενθουσιασμό της, αλλά αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι σε αυτή τη φωτογραφία τα μαλλιά της ήταν πολύ ανοιχτόχρωμα. 

“Προσπάθησα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου με τον σκύλο μου τον Redford αλλά ίσως να είναι ακόμη πολύ νωρίς γι’αυτόν! Είναι τεράστια τιμή μου που είμαι προτεινόμενη για Χρυσή Σφαίρα!”, έγραψε η Lily Collins κάτω από αυτή την φωτογραφία στην οποία είναι εντυπωσιακό πόσο το χρώμα των μαλλιών της κάνουν το τέλειο match με τον αγαπημένο της σκύλο. 
 
 
Σε παλιότερη αντίστοιχη ανάρτησή της, αυτό το match δεν υπήρχε, πράγμα που μας κάνει να σκεφτόμαστε: ήταν συνειδητή της επιλογή να κάνει ένα χρώμα μαλλιών που να μοιάζει τόσο με το χρώμα του σκύλου της; 
 
Το έχουμε δει να ξανασυμβαίνει!

Read More

And More