What? Γιατί η Dolly Parton αφαιρεί το μακιγιάζ της το πρωί και όχι πριν πέσει για ύπνο!

Ένας από τους πλέον απαράβατους κανόνες στον κόσμο της ομορφιάς και κάτι που φροντίζουμε να λέμε ξανά και ξανά είναι: μην πέφτεις για ύπνο χωρίς να έχεις κάνει ντεμακιγιάζ και το εντατικό σου skincare! Το βράδυ η επιδερμίδα μας επανορθώνει τη ζημιά που έχει υποστεί όλο το πρωί και για να βοηθηθεί έχει ανάγκη να αναπνέει αλλά και να έχει και τα κατάλληλα προϊόντα που θα την βοηθήσουν! 

Να, όμως, που σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, μόνο που αυτή η εξαίρεση δεν είναι για καλό! Η αγαπημένη μας Dolly Parton η οποία μόλις λάνσαρε το δικό της άρωμα που φέρει το όνομά της (aka Dolly), μόλις δήλωσε στο αμερικάνικο Refinery29 ότι πέφτει για ύπνο πάντα με μακιγιάζ και προτιμά να ξεβάφεται το πρωί όταν σηκωθεί. Γιατί, όμως, το κάνει αυτό; Ιδού η τεκμηρίωσή της!

“Φοράω το μακιγιάζ μου το βράδυ γιατί πάντα μου έλεγαν ότι ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί και πως σε περίπτωση σεισμού ή πυρκαγιάς στη μέση της νύχτας πρέπει να είμαι προετοιμασμένη να βγω στους δρόμους! Προτιμώ να ξυπνήσω το πρωί, να πλύνω το πρόσωπό μου, να κάνω το skincare μου κι έπειτα να προετοιμαστώ για τη μέρα που έχω μπροστά μου. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να καθαρίσεις το πρόσωπό σου το βράδυ αλλά είναι απαραίτητο να το καθαρίσεις μια φορά τη μέρα! Όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο, έτσι κι αυτό είναι μια καθαρά προσωπική σου επιλογή η οποία στηρίζεται στις προσωπικές σου ανάγκες και στην ίδια σου την προσωπικότητα. Επίσης, δεν θέλω να πηγαίνω στο κρεβάτι και να δείχνω σαν γριά μάγισσα στον άντρα μου. Φροντίζω να δείχνω όμορφη για όλους τους άλλους και δεν θέλω να πηγαίνω στο κρεβάτι με μάσκα και ρόλεϊ στα μαλλιά. Προτιμώ να τα κάνω όλα αυτά τα πρωινά. Ξυπνάω πολύ πρωί και τα κάνω όλα αυτά έτσι ώστε ο σύζυγός μου να με βλέπει πάντα περιποιημένη!”, είπε η ίδια. 

Εμείς, ωστόσο, θα επιμείνουμε: μην πέφτεις για ύπνο χωρίς να έχεις κάνει το skincare σου!
 
 

 

Read More

And More