Αν σου αρέσουν τα skin rituals θα πρέπει να δεις οπωσδήποτε τη νέα σειρά της Alicia Keys!

Για εμάς αλλά και για οποιονδήποτε ασχολείται με το skincare, η Alicia Keys ήταν η μεγαλύτερη πρωτοπόρος! Ακριβώς γιατί πριν αρχίσουμε να φροντίζουμε εντατικά την επιδερμίδα μας εκείνη εμφανιζόταν στο κόκκινο χαλί (!) χωρίς ίχνος makeup αλλά έχοντας βάλει τα σωστά προϊόντα περιποίησης για λάμψη. 

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως η είδηση ότι η Alicia Keys ετοίμασε την δική της σειρά περιποίησης είναι από μόνη της huge! Ωστόσο, αυτή η σειρά δεν θυμίζει σε τίποτα όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής και θα καταλάβεις γιατί!

Η Keys Soulcare, όπως ονομάζεται το brand, έχει ξεκινήσει με τρία προϊόντα που δεν είναι αμιγώς skincare αλλά που δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου! Ποια είναι αυτά; Μια κρέμα που λέγεται Skin Transformation Skin, ένα roller από μαύρο οψιδιανό και ένα χαλαρωτικό κερί! 

“Αυτό που έχω συνειδητοποιήσει είναι ότι χρειάζομαι να έχω χρόνο για τον εαυτό μου, να έχω μερικά λεπτά! Δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει συνέχεια αλλά λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα για να φροντίσω τον εαυτό μου, μέσα και έξω είναι απαραίτητα”, είπε η ίδια. 

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο γιατί πράγματι, το skincare είναι περισσότερο από μερικές κρέμες! Είναι φροντίδα και ένδειξη αγάπης στον εαυτό σου!

Τα προϊόντα της Alicia Keys θα τα βρεις στο ulta.com 

 

Read More

And More