Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει bad hair day πρέπει να δεις τη φωτό που μόλις ανέβασε η Bella Hadid

Η Bella Hadid τελευταία πειραματίζεται πολύ συχνά με τα μαλλιά της και φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας κάθε βήμα της διαδρομής. Πρόσφατα, λοιπόν, έκανε chunky highlights (αυτό το trend των 90’s που ήθελε να βάφουμε τις δύο μπροστινές, χοντρές τούφες μας σε πιο ανοιχτό τόνο) και κάποιοι μάλιστα είπαν ότι επηρεάστηκε από την κοπέλα του αδερφού της, την Dua Lipa, η οποία αγαπά πολύ αυτό το hair look. 

Όποια και αν ήταν η πηγή έμπνευσής της, ένα είναι σίγουρο: η Bella Hadid δεν είναι εδώ για να μοιράζεται μαζί μας μόνο τις good hair days της! 

Λίγες ώρες πριν, λοιπόν, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία η οποία αποτελεί την προσωποποίηση της έννοιας bad hair day αφού τα μαλλιά της φαίνεται να “συμπεριφέρονται” πολύ περίεργα, ενώ για να το διασκεδάσει ανέβασε και μια δεύτερη φωτό- καρουζέλ στην οποία μας δείχνει τις της θυμίζουν τα μαλλιά της!

Από ότι φαίνεται, οι followers της εκτίμησαν το χιούμορ της, ωστόσο παραμένει άγνωστο τι ακριβώς συνέβη στα μαλλιά της: ένα χτένισμα που δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ή μια bad hair day στα… χειρότερα της; 

 

Read More

And More