Από όλα τα χτενίσματα που έχει κάνει κατά καιρούς, η Zendaya επέλεξε αυτό για καλοκαίρι

Αν έπρεπε να επιλέξουμε εκείνη τη διάσημη που δικαιούται να έχει τον τίτλο της hair- beauty chameleon όσο καμία άλλη, αυτή θα ήταν η Zendaya. Γιατί καμία εμφάνισή της δεν είναι ίδια με την προηγούμενη αλλά και γιατί με κάθε της επιλογή φροντίζει να μας τροφοδοτεί με αστείρευτο beauty inspo! Η τελευταία της επιλογή δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση…

Κατά καιρούς, λοιπόν, έχουμε δει την Zendaya με πολύ μακριά μαλλιά, με pixie cut, την έχουμε δει με φλογερά κόκκινα μαλλιά αλλά και με ένα σωρό άλλα χρώματα. Ωστόσο, το hair look το οποίο επέλεξε για να περάσει το καλοκαίρι της είναι αυτά τα πολύ μακριά cornrnows στα οποία μας σύστησε την περασμένη Κυριακή μέσα από stories που ανέβασε στο instagram της. 

Παραπάνω βλέπουμε την Zendaya με φροντισμένη και υπέροχη επιδερμίδα, smudged eyes, τέλεια φρύδια που ομολογουμένως θα τα θέλαμε κι εμείς και cornrows. 

Η Zendaya αγαπά αυτό το χτένισμα που προστατεύει τα πλούσια μαλλιά της από την αφυδάτωση του καλοκαιριού και τον αέρα ενώ η τελευταία φορά που την είδαμε με αυτό το χτένισμα ήταν για την καμπάνια του οίκου Valentino. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Read More

And More