Αυτά είναι τα αγαπημένα skincare προϊόντα των celebrities

Η καθημερινή ρουτίνα των celebrities μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν άγνωστη. Σπάνια σε συνεντεύξεις τους αποκάλυπταν κάποια μικρή μυστικά ή συνήθειες. Και όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έκαναν την εμφάνιση τους τα social media και όλα ήρθαν στο φως. Κάποιες φροντίζουν σχεδόν καθημερινά να μοιράζονται λεπτομέρειες ακόμη και μέσα από το μπάνιο τους, δείχνοντας τα αγαπημένα τους skincare προϊόντα, απλώνοντας μια sheet mask λίγο πριν εμφανιστούν σε κάποιο talk show ή πριν φορώντας eye patches για να έχουν τέλειο βλέμμα πριν πατήσουν το κόκκινο χαλί. 

Κι επειδή γνωρίζω πως θέλεις να γνωρίζεις κάθε λεπτομέρεια και κυρίως τα προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ τους και δεν αποχωρίζονται ποτέ, συγκέντρωσα πληροφορίες και θα στις μαρτυρήσω ευθύς αμέσως. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Gwyneth Paltrow: Είναι η guru του wellness κι εκείνη που έχει δημιουργήσει το δικό της brand που ονομάζεται Goop και αγαπούν πολύ οι celebrities φίλες της. Η ίδια εκτός από τα προϊόντα που λανσάρει έχει μεγάλη αδυναμία επίσης στο  Vintner’s Daughter Active Botanical Serum. Έναν ορό με φυσική σύνθεση που ενυδατώνει, θρέφει και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα χάρη στα Ω 3,6,7 και 9 αλλά και τα λιπαρά οξέα που περιέχει στη σύνθεση του. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Blake Lively:  Συχνά αποκαλύπτει ακόμη και το περιεχόμενο από το ντουλάπι που υπάρχει στο μπάνιο της και πίστεψε με είναι εντυπωσιακό. Στην πρώτη σειρά βρίσκεται πάντα το Caudalie Beauty Elixir. Ένα σπρέι ενυδάτωσης και τόνωσης που αναζωογονεί και δροσίζει το δέρμα. Η Lively το έχεις πάντα μαζί της ακόμη κι όταν ταξιδεύει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy Teigen: Φροντίζει σχολαστικά την επιδερμίδα της και δίνει ιδιαίτερη σημασία στον καθαρισμό πρωί και βράδυ. Το προϊόν iS Clinical Cleansing Complex είναι το αγαπημένο της τα τελευταία χρόνια. Περιέχει στη σύνθεση του χαμομήλι, είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες μιας και καταπραΰνει και ενυδατώνει σε βάθος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Jessica Alba: Η ίδια με video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει το προϊόν καθαρισμού που χρησιμοποιεί κάθε βράδυ. Πρόκειται για την πούδρα Honest Beauty Exfoliating Powder Cleanser που μόλις έρθει σε επαφή με το νερό γίνεται μια απαλή κρέμα που απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ κάνοντας ταυτόχρονα απολέπιση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Drew Barrymore: Μία ακόμη celebrity που έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά περιποίησης. Ονομάζεται Flower Beauty και περιλαμβάνει προϊόντα με φυσική σύνθεση. Η Barrymore όμως εκτός από τις δικές της φόρμουλες εμπιστεύεται μερικές ακόμη με πρώτη και καλύτερη το SK-II Facial Treatment Essence Pitera. Μια λοσιόν με βιταμίνες, αμινοξέα και βοτανικά οξέα που καθαρίζει σε βάθος χαρίζοντας λαμπερή όψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Rosie Huntington-Whiteley: Έχει τέλεια επιδερμίδα και οφείλεται στη σωστή ενυδάτωση που της χαρίζει η Chantecaille Rose de Mai Cream. Μια πλούσια σύνθεση από έλαια σπάνιων ρόδων κατάλληλη για ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. 

 

Read More

And More