Αυτά είναι τα beauty post που ξεχωρίσαμε στο instagram αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα με ένα πρόχειρο scroll down στο instagram περνάνε από τα μάτια μας χιλιάδες εικόνες. Κάποιες από αυτές μας είναι αδιάφορες, κάποιες άλλες, πάλι, γίνονται αφορμή για αλλαγές που θέλουμε να δούμε και πάνω μας ή απλώς αυτές οι αλλαγές αυτές των celebrities ήταν τόσο εντυπωσιακές ώστε δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές! 

@alexachung

Η Alexa Chung έχει συνήθως πιο effortless beauty look αλλά και αυτή η σχεδόν… στιλιζαρισμένη εκδοχή της μας αρέσει πολύ! Τα μαλλιά της είναι λεία και με υπέροχο κυματισμό ενώ το μακιγιάζ που έκανε ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι λαμπερό και πολύ updated!

@kyliejenner

Δεν ξέρουμε από πότε έχουμε να δούμε την Kylie Jenner με κοντά μαλλιά αλλά αυτή την εβδομάδα μας εξέπληξε ευχάριστα με αυτό το λείο και almost wet καρέ που δεν κράτησε, ωστόσο, περισσότερο από ένα- δύο εικοσιτετράωρα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Όπως είπε, αστειευόμενη ή όχι, η Chrissy Teigen άλλαξε τα μαλλιά της λόγω κρίσης μέσης ηλικίας. Εμείς να πούμε ότι απλώς λατρέψαμε αυτά τα super sleek ασημένια μαλλιά τα οποία αποδείχτηκαν περούκα αφού η ίδια γρήγορα επέστρεψε στο signature χτένισμά της. 

@chiaraferragni 

Η super mama Chiara Ferragni βρήκε τον χρόνο να κάνει ένα multi-color manicure το οποίο μας άρεσε πολύ και βάλαμε στην λίστα με τα μανικιούρ που θέλουμε να δοκιμάσουμε στο μέλλον!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Πολύ θα θέλαμε να τινάζουμε απλώς το κεφάλι μας και να βλέπουμε ένα αποτέλεσμα όπως αυτό της Gigi Hadid (βεβαίως, και το πριν της είναι εξίσου υπέροχο!). Το top model ανέβασε το παραπάνω βίντεο για να ευχαριστήσει το glam squad της που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

@mairiboo

“Ta da! Lighter and brighter • Δεν ήταν ψέμα. Εντάξει, θα πάρει χρόνο για να γίνει ακριβώς όπως το θελουμε το καινούργιο χρώμα αλλά αυτή είναι η αρχή!” έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στο instagram ταγκάροντας τον Στέφανο Βασιλάκη ο οποίος επιμελήθηκε το hair look της. Υποθέτουμε, λοιπόν, πως μελλοντικά θα τη δούμε με ακόμη πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά!

@tamta_official

Ως hair chameleon η Τάμτα μας έχει συνηθίσει στις πολλές και πολύ συχνές αλλαγές. Εδώ με ξανθά μαλλιά και αφέλειες, ένα look που μας αρέσει πολύ!

@foureira

Δεν ήταν μόνο η Kylie Jenner που επέλεξε κοντά μαλλιά την εβδομάδα που μας πέρασε! Με τέτοια μαλλιά είδαμε και την πολύ αγαπημένη μας Ελένη Φουρέιρα χτενισμένα σε τέλεια beach waves σαν να έχουν στεγνώσει φυσικά μετά από μια βουτιά στη θάλασσα. 

@tamta

Η Demy αγαπά τις girly πινελιές και αυτά τα hair accessories είναι μια ακόμη επιβεβαίωση. Υιοθέτησέ τα και ανανεώσου για την άνοιξη!

Read More

And More