Αυτά είναι τα beauty post του instagram που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Με ένα eye blink το instagram κατάφερε να κλέψει την παράσταση και να γίνει το μέσο που αγαπάμε να ακολουθούμε (και να παρακολουθούμε) περισσότερο. Εδώ ανεβαίνουν τα μεγαλύτερα beauty νέα, εδώ οι διάσημες μας μυούν στα νέα μαλλιά που μόλις απέκτησαν ή ακόμη και να μοιράζονται μια σημαντική είδηση όπως ότι ετοιμάζουν το δικό τους brand- εταιρεία καλλυντικών. 

Με ένα scroll down, λοιπόν, στο κινητό μας και έχουμε πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω και σε ακόμη περισσότερα. Ιδού, λοιπόν, ποια είναι αυτά που ξεχωρίσαμε περισσότερο αυτή την εβδομάδα!

Cara Delevingne 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Η Cara Delevingne μας είχε συνηθίσει σε beauty πειραματισμούς αλλά από τότε που απέκτησε ξανά μακρύ μήκος στα μαλλιά της αυτοί οι πειραματισμοί είχαν περιοριστεί αρκετά. Μέχρι τέσσερις μέρες πριν που μας σύστησε στο νέο χρώμα των μαλλιών της! Το μοντέλο- ηθοποιός έγραψε πως οι ξανθιές έχουν πλάκα αλλά οι καστανές είναι το κάτι άλλο και το νέο της χρώμα απλώς το επιβεβαιώσει. Η μοναδική μας ένσταση: το νέο χρώμα μαλλιών δεν κάνει έντονο contrast με τα σκούρα φρύδια της πάνω στα οποία είχε χτίσει τα πρώτα βήματα στην καριέρα της. Αλήθεια, εσύ πώς την προτιμάς; 

Lily Collins

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Αν δεν βάζαμε το όνομα παραπάνω είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ήξερες ποιο είναι το κορίτσι της φωτογραφίας. Και όμως, πρόκειται για την Lily Collins ή/και Emily in Paris η οποία φαίνεται πως γεννήθηκε κατάξανθη και πως το καστανό σκούρο χρώμα των μαλλιών της είναι αποτέλεσμα βαφής. Βεβαίως, τα υπέροχα φρύδια της ήταν το επίκεντρο της προσοχής από τότε! 

Sarah Hyland 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Hyland (@sarahhyland)

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε την Sarah Hyland με αυτό το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά μας άρεσε πολύ και μπήκε στο φάκελο με τη λίστα “hair goals”. Πρόκειται για ένα αρκετά έντονο κόκκινο χρώμα το οποίο της πηγαίνει υπέροχα και γράφει συγκλονιστικά κάτω από το φως. Επίσης, εδώ η Sarah Hyland με αυτό το νέο χρώμα είναι μια ακόμη περίπτωση διάσημης που δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε και πολύ εύκολα!

Cardi B

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Η Cardi B φωτογραφήθηκε για το Interview και φόρεσε όχι μια αλλά… έξι περούκες στα μαλλιά της τα οποία απέκτησαν έναν απίστευτο όγκο! Το credit για την διαδικασία αλλά και για το αποτέλεσμα πηγαίνει στην Tokyo Stylez η οποία φτιάχνει περούκες για όλους τους διάσημους και πραγματικά δεν θέλουμε να μάθουμε πόσο ζύγιζαν όλες αυτές οι περούκες μαζί!

Μαίρη Συνατσάκη 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Η Μαίρη Συνατσάκη διατηρεί έναν από τους πιο real λογαριασμούς στο instagram και είναι κάτι που φροντίζει να μας  επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία! Στο τελευταίο της post ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει σε χορταστικό closeup το υπέροχο πρόσωπό της για να μας θυμίσει ότι η επιδερμίδα μας έχει πόρους, έχει ατέλειες και όλο αυτό είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό! Επίσης, παρότρυνε όλους αυτούς που την ακολουθούν να τα κάνουν όλα πιο φυσιολογικά και να μην πιστεύουν σε μαγικά makeup που εξαφανίζουν τα πάντα. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της!

Demi Moore

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Στον αντίποδα των όσων είπε η Μαίρη Συνατσάκη, η Demi Moore ανέβασε μια φωτογραφία όπου η επιδερμίδα της ήταν αψεγάδιαστη, λεία και, μάλλον, πολύ ρετουσαρισμένη ενώ έδειχνε σχεδόν 20 χρονών. 

Τάμτα 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta)

H Τάμτα αγαπά τις μεταμορφώσεις και η διαδικασία του να μεταμορφώνεται βγαίνει τόσο αβίαστα σε εκείνη όσο… αναπνέει. Μάλιστα, κάθε εβδομάδα ανεβάζει conceptual φωτογραφίσεις από looks με τα οποία πειραματίζεται. Αυτή την εβδομάδα μας έδειξε πώς είναι ένα τέλειο και πολύ sleek top knot το οποίο σέταρε με γενναίες δόσεις glitter. 

 

 

 

Read More

And More