Αυτά είναι τα niche αρώματα που φοράνε οι πιο αγαπημένες μας διάσημες!

Σε σχέση με τα αρώματα που επιλέγουμε υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικές σχολές: η μια είναι η σχολή του fragrance wardrobe, αυτή που λέει ότι το άρωμα εκφράζει την διάθεσή μας και ότι ανάλογα με την διάθεση στην οποία βρισκόμαστε κάθε φορά μπορούμε να αλλάζουμε το άρωμά μας. Μπορούμε ακόμη να φοράμε και άλλο άρωμα το πρωί και άλλο το βράδυ!

Η δεύτερη σχολή, από την άλλη, είναι η γαλλική σχολή που λέει ότι μέχρι τα 30 πρέπει να έχουμε βρει το άρωμά μας και να το φοράμε για τα επόμενα 30 χρόνια! Είμαστε ξεκάθαρα αυτής της σχολής και δεν είμαστε οι μόνες! Οι διάσημες που θα δεις παρακάτω και που εκτός από διάσημες είναι τα λεγόμενα it κορίτσια που θαυμάζουμε για το στιλ τους, έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο άρωμα που φοράνε συνεχώς. Είναι το signature άρωμά τους! 

Ποιες είναι; Ποιο είναι; Ακολουθούν οι απαντήσεις που θες!

Meghan Markle

Όπως είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της στο Express η Meghan Markle “Το άρωμα είναι το πιο αγαπημένο μου πράγμα, τόσο ώστε αν κατά λάθος φύγω από το σπίτι χωρίς να έχω φορέσει άρωμα, θα επιστρέψω για να βάλω. Μάλιστα, έχω δύο- τρία αρώματα που αγαπώ όπως το Wild Bluebell και Wood Sage & Sea Salt Colognes από Jo Malone.” Τα αρώματα αυτά ξεκινούν από €57.00/30ml ενώ ο οίκος είναι γνωστός για το fragrance layering, το να φοράς, δηλαδή, το ένα άρωμα πάνω από το άλλο.  

Rihanna

H Rihanna είναι από τις διάσημες που μυρίζουν υπέροχα σε κάθε συνέντευξη, σε κάθε παρουσίασή της και αυτό είναι κάτι γνωστό στους κύκλους των δημοσιογράφων και των υπόλοιπων διασήμων. Σύμφωνα με το Stylecaster το αγαπημένο της άρωμα είναι το Killian, Love don’t be Shy το οποίο κοστίζει €200 και πλέον έρχεται και στην… extreme εκδοχή του, ενισχυμένο με bulgarian rose. 

Emma Stone

Κατά το παρελθόν η Vogue Australia είχε γράψει ότι η Emma Stone λατρεύει το άρωμα Gardenia του οίκου Chanel το οποίο παίρνει πάντα μαζί και στα ταξίδια της αλλά δεν είναι η μόνη που το φοράει! Με αυτό το άρωμα φροντίζει να ψεκάζει και το μαξιλάρι της! 

 

Alexa Chung

To άρωμα Le Labo Santal 33 είναι για το 2021 ότι το Angel του Thierry Mugler για τα 90’s: iconic! Πρόκειται για ένα άρωμα με πολύ χαρακτηριστική μυρωδιά σανδαλόξυλου, ακριβώς όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, το οποίο φοράει και η Alexa Chung. Σε παλιότερη συνέντευξή της, στο αμερικάνικο Elle είχε δηλώσει: “Απεχθάνομαι τα πολύ έντονα, λουλουδάτα αρώματα. Λατρεύω αυτό το Le Labo γιατί είναι πιο αρρενωπό. Επίσης, έχω και το αντίστοιχο κερί το οποίο καίω στο σπίτι μου γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο να έχεις το δικό σου signature άρωμα!”. Τα αρώματα Le Labo δεν διατίθενται στην Ελλάδα (ακόμη!) αλλά μπορείς να τα βρεις online σε shop όπως το Cult Beauty

 

Victoria Beckham 

Πριν δύο χρόνια είχα βρεθεί στο Λονδίνο όπου είχα ακούσει αυτή την ιστορία από πρώτο χέρι: ο οδηγός της Victoria Beckham πήγαινε κάθε τόσο στο Liberty για να αγοράσει μερικά μπουκάλια από το αγαπημένο άρωμα της Posh. Το άρωμα αυτό ήταν το Vilhelm Parfumerie Room Service (δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα αλλά μπορείς πάντα να το αποκτήσεις online (το βρήκαμε, μάλιστα εδώ και κοστίζει 185 λίρες). Η ιστορία επιβεβαιώθηκε αργότερα και με το παραπάνω όταν η Victoria Beckham ανέβασε stories όπου έγραφε για το άρωμα αυτό “Super chic”. Το θέλουμε!

Kate Bosworth 

To Gypsy Water είναι ένα άρωμα που μετρά εκατομμύρια fan ανά τον κόσμο αλλά η Kate Bosworth είναι η διάσημη που ορκίζεται σε αυτό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Σε παλιότερη συνέντευξη της είχε πει για αυτό το… bohemian καταβολών άρωμα: “Σε ότι έχει να κάνει με άρωμα είμαι πιστή στο Byredo Gypsy Water. Όλα τα αρώματα Byredo είναι όμορφα και sexy και αθώα την ίδια στιγμή. Γενικά, είμαι πολύ πιστή με το άρωμά μου!”. Επίσης, ευτυχώς για εμάς, τα αρώματα Byredo έχουν έρθει τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα στα καταστήματα Attica, ενώ τα 50ml κοστίζουν €132.

 

 

Read More

And More