Αυτά είναι τα ωραιότερα beauty looks από τα SAG Awards

Και τα SAG Awards ακολούθησαν την μορφή των βραβείων όπως στήνονται τελευταία και έγιναν με τον πιο virtually τρόπο. Παρά την απόσταση, όμως, και παρά το γεγονός ότι οι stars βρίσκονταν ο καθένας σπίτι του, αποδείχτηκε ότι αυτό δεν έκανε τα βραβεία να δείχνουν λιγότερο glam! 

Οι διάσημες που “παρευρέθηκαν” στην βραδιά εντυπωσίασαν με τα beauty looks τους κι εδώ συγκεντρώσαμε τις πιο αγαπημένες μας! 

Kerry Washington 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carola Gonzalez (@carolagmakeup)

Η Kerry Washington απογείωσε την έννοια του monochromatic με αυτή της την εμφάνιση η οποία έκλεψε την παράσταση. Το βασικό χρώμα ήταν το μπλε το οποίο είδαμε να πρωταγωνιστεί σε ρούχο, hair accessory και μακιγιάζ και η star μας έπεισε να βάλουμε μπλε σκιά την ίδια στιγμή!

Lily Collins

Και από το μπλε περνάμε στο ροζ της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας του Emily in Paris η οποία επέλεξε ήσυχα sleek μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και σκιά στον ίδιο τόνο με το ρούχο. Επίσης, μας άρεσε πολύ και το χρώμα στα χείλη της!

Mindy Kaling

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mindy Kaling (@mindykaling)

Εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε το χρώμα στα μάγουλα το οποίο η makeup artist Janice Kinjo σέταρε με bold χείλη. 

Jurnee Smollet 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Cheng (@emilychengmakeup)

Ένα από τα ωραιότερα cat eye που έχουμε δει ποτέ για την 34χρονη star που επέλεξε wet μαλλιά και αυτό εδώ το μακιγιάζ που έγινε με προϊόντα Chanel. 

Nicole Kidman 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylee Heath (@kyleeheathhair)

Είχαμε καιρό να δούμε πλεξίδα ψαροκόκαλο στο κόκκινο χαλί και η Nicole Kidman μας θύμισε πόσο υπέροχη ιδέα είναι! Σύμφωνα με την προσωπική της hair stylist, Kylee Heath, “πηγή έμπνευσης για αυτό το χτένισμα ήταν το Armani φόρεμά της. Θέλαμε κάτι που να είναι χαριτωμένο και την ίδια στιγμή εύκολο! Η Nicole ήθελε το χτένισμα να μην δείχνει στιλιζαρισμένο γι’αυτό το λόγο αφού το ολοκλήρωσα άνοιξα ελαφρώς την πλεξίδα και ψέκασα με μια λακ”. 

Emma Corrin

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Ενθουσιαστήκαμε με τα μαλλιά της Emma Corrin το οποίο ο προσωπικός της hair stylist, Daniel Martin, περιέγραψε ως τη σύγχρονη εκδοχή του χτενίσματος της πριγκίπισσας Diana!

Nicola Coughlan

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neil Young (@neilyoungbeauty)

Η ηθοποιός του Bridgerton συνεργάστηκε με τον makeup artist Neil Young ο οποίος δημιούργησε για εκείνη την πιο λαμπερή και υπέροχη επιδερμίδα που πλαισιώθηκε από εντάσεις στα χείλη αλλά και στα μάτια!

 

Read More

And More