Αυτά είναι τα ωραιότερα beauty looks από τα πρώτα virtual Emmy Awards!

Πριν λίγες ώρες έγιναν τα πρώτα virtual Emmy Awards τα οποία μπορεί να μην είχαν κόκκινο χαλί αλλά είχαν πολλά περισσότερα! Είχαν χορταστικές δόσεις από backstage προετοιμασία, είχαν μακιγιάζ και μαλλιά που δημιούργησαν οι ίδιες οι διάσημες μόνες τους και ήταν πολύ πιο αληθινά, ακριβώς όπως ταιριάζει στην μετά Covid εποχή. 

Οι διάσημες, λοιπόν, ανέβασαν πολύ υλικό στα social media τους και εμείς ξεσηκώσαμε τις πιο αγαπημένες μας εμφανίσεις!

Julia Garner 

https://www.instagram.com/p/CFYZ6oxggKD/

Το μακιγιάζ της ηθοποιού έγινε από την makeup artist Stoj με προϊόντα Chanel και αν έπρεπε να επιλέξουμε εκείνο το ένα στοιχείο που μας άρεσε περισσότερο (αααν) αυτό θα ήταν τα τονισμένα φρύδια της χάρη στο Boy de Chanel Eyebrow Pencil στην απόχρωση Light Brown. 

Yara Shahidi 

Αυτά τα cornrows και το τέλεια τοποθετημένο eyeliner που έμοιαζε περισσότερο με φίλτρο του instagram παρά με μακιγιάζ που πράγματι έκανε κάποιος αποδείχτηκαν αγαπημένο μας συνδυασμός!

Kerry Washington

https://www.instagram.com/p/CFYWmx8H4iJ/

Ένα τέλειο bouncy bob και μακιγιάζ που στηρίζοντας στους ροδαλούς τόνους ήταν η επιλογή της Kerry Washington και μας άρεσε πολύ!

Rachel Brosnahan

Η ηθοποιός του Marvelous Mrs. Maisel έδειχνε εκθαμβωτική με το τέλεια τραβηγμένο και τοποθετημένο eyeliner και αυτό το wavy bob με την βαθιά πλάγια φράντζα που ήρθε να μας αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι να χτενίσεις τα καρέ μαλλιά σου!

 Reese Witherspoon

https://www.instagram.com/p/CFYSxKeHX2q/?utm_source=ig_embed

Η πρωταγωνίστρια του “The Morning Show” “εμφανίστηκε” στα Emmy Awards με χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της και ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη της. Και αν θέλεις λεπτομέρειες για αυτά τα χείλη, η προσωπική της makeup artist, Kelsey Deenihan, χρησιμοποίησε προϊόντα της Pat McGrath για να εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, το Matte Trance Lipstick στην απόχρωση Elson και το μολύβι χειλιών Permagel Ultra στην απόχρωση Major. 

H.E.R.

Sleek back ponytail, μερικά swarovski και το σωστό φίλτρο μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σου σε ένα virtual event. Και αυτό ακριβώς μας απέδειξε η H.E.R. 

Yvonne Orji

https://www.instagram.com/p/CFYJmeiF5wu/?utm_source=ig_embed

Λίγο πριν τα Emmy Awards η πρωταγωνίστρια του Insecure έκλεισε ένα ραντεβού με τον κομμωτή της, Mickey West- Potts για να κάνει το σήμα του black power στα μαλλιά της! Μας άρεσε πολύ!
 
 
Zendaya
 
H Zendaya η οποία κέρδισε και βραβείο για τον ρόλο της στο Euphoria ήταν εκθαμβωτική. Κατά το παρελθόν μας έχει δείξει πολλές φορές τα skills της στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, αλλά αυτή τη φορά, το απογείωσε με τα sleek μαλλιά της και τα πολυτελή Bulgari κοσμήματά της!
 
 
 
 

 

Read More

And More