Αυτά είναι τα top 4 προϊόντα στα οποία ορκίζεται η Drew Barrymore!

H Drew Barrymore έχει έναν από τους πιο real λογαριασμούς στο instagram και αν θέλεις να μαθαίνεις συμβουλές και tips ομορφιάς καλά θα κάνεις να την ακολουθήσεις. Η δημιουργός του brand Flower έχει μεγάλη αγάπη στην ομορφιά και στο skincare και αποφάσισε να μοιραστεί την αγάπη της αυτή μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο Marie Claire. 

Εκεί μίλησε για όλα όσα την βοηθούν από… μέσα αλλά και για τα top 4 προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί! Ιδού ποια είναι: 

-Για τους μαύρους κύκλους Talika Eye Therapy Patches και Flower Beauty Chill Out Smoothing Color Corrector: “Έχω πολύ έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια οπότε αυτά τα δύο προϊόντα είναι η beauty εμμονή μου. Κάνω πρώτα τις μάσκες μου κι έπειτα βάζω το concealer από πάνω για αποχρωματισμό”. 

-Για τα μαλλιά Garnier Whole Blends Legendary Olive Replenishing Shampoo: “Ξεκίνησε να αγοράζω αυτό το σαμπουάν για την Olive, την κόρη μου. Μια μέρα ξέμεινα από σαμπουάν και έτρεξα στο μπάνιο της για να πάρω το δικό της. Αφού έλουσα και στέγνωσα τα μαλλιά μου τα ένιωσα τόσο απαλά σαν να επανήλθε η παλιά υφή τους κι ένιωσα υπέροχα για τον εαυτό μου!”. 

-Joanna Vargas Rejuvinating Serum: “Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω μυρίσει ποτέ στη ζωή μου, σαν να έχω πάει σε ένα spa γεμάτο τριαντάφυλλα!”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Όμως, η Drew Barrymore δε μένει μόνο σε αυτά τα tips που θα την βοηθήσουν εμφανισιακά. Για εκείνη η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας (κλισέ αλλά ισχύει) και γι’ αυτό φροντίζει με κάποια tips να διατηρεί την ψυχική της ηρεμία. Ένα από αυτά είναι ότι κρατάει ημερολόγιο καθημερινά: “Η ισορροπία είναι κάτι άπιαστο γι’αυτό εγώ και οι κόρες μου κρατάμε ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης στο οποίο γράφουμε κάθε βράδυ. Θα τελειώσουμε περίπου δύο τέτοια Moleskine σε περίπου δύο μήνες. Αυτό έχει αλλάξει τη ζωή μου και μας έχει κάνει να δώσουμε σημασία σε αυτές τις μικρές νίκες που δεν δίναμε μέχρι πρότινος. Είναι ωραίο να αναγνωρίζεις αυτά τα πράγματα ειδικά από τη στιγμή που η ζωή μας έχει γίνει τόσο πολύπλοκη!”. 

Beauty from within, λοιπόν!

 

 

Read More

And More