Αυτά τα hair clips τα είδαμε παντού στις Χρυσές Σφαίρες! Πού θα τα βρεις!

Οι Χρυσές Σφαίρες που έγιναν λίγα 24ωρα μας απέδειξαν πόση δυναμική έχουν πια τα social media αφού ελλείψει red carpet είδαμε τα look των διασήμων μέσα από το instagram τους. Στο πλαίσιο αυτό, είδαμε και όλη την προετοιμασία των stars πριν εμφανιστούν στο… σαλόνι του σπιτιού τους για να παραλάβουν το βραβείο του. 

Ένα κοινό που εντοπίσαμε στις φωτογραφίες προετοιμασίας που ανέβηκαν ήταν ότι οι stars φορούσαν στα μαλλιά τους αυτά τα hair clips που είναι ιδανικά για να α) απομακρύνεις τα μαλλιά από το πρόσωπό σου β) δώσεις σχήμα σε κάποια vague που θέλεις να κάνεις και γ) πολλούς ακόμη λόγους που μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ!

@renatocampora

Παραπάνω, η Amanda Seyfried αφέθηκε στα χέρια του προσωπικού της hair stylist, Renato Campora ο οποίος έκανε για εκείνη την τέλεια vague και χρησιμοποίησε αυτά τα wave setting clips, όπως λέγονται για να διατηρήσει το σχήμα της καμπύλης όσο γίνονταν παράλληλα το μακιγιάζ.  

@gregwilliamsphoto 

Και η τηλεοπτική πριγκίπισσα Diana (aka Emma Corrin) είδαμε να φοράει στα μαλλιά της αυτά τα clips προκειμένου επίσης να διατηρηθεί το χτένισμα στη θέση του για πολύ ώρα. 

Και τώρα η ερώτηση που μας γίνεται συχνότερα: πού μπορούμε να βρούμε αυτά τα hair clips; Τσέκαρε μερικά eshop όπως το Theclippendales.com, τo Nichebeauty.com και το Dermstore.com. Εμείς, πάντως, τα εντοπίσαμε εδώ

Read More

And More