Αυτά τα προϊόντα θα σου δώσουν τα λαμπερά πόδια της Rihanna όλο το καλοκαίρι

Ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά και τα κοντά μήκη έρχονται να αντικαταστήσουν τα παντελόνια και τις φαρδιές φόρμες του χειμώνα (και της καραντίνας). Και τα κοντά μήκη του καλοκαιριού πάνε χέρι με χέρι με ένα συγκεκριμένο beauty προϊόν: ένα body lotion ή body oil που θα δώσει στην επιδερμίδα σου την τέλεια λάμψη και υπάρχει και μια βασική προϋπόθεση: να μην είναι κολλώδες!

@badgalriri

Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε ή, καλύτερα, αυτό ακριβώς μας έπεισε ότι χρειαζόμαστε η Rihanna με το τελευταίο της post στο instagram όπου ποζάρει φορώντας ένα ζευγάρι Bottega Veneta stretch sandals αξίας 930 δολαρίων και μια κρέμα σώματος από τη συλλογή Fenty Skin. Ποια είναι αυτή; Θα τη βρεις παρακάτω με μερικά ακόμη προϊόντα σώματος που θα σου εξασφαλίσουν εξίσου υπέροχο εφέ στην επιδερμίδα. 

Butta Drop Whipped Oil Body Fenty Skin, €34.95. Αυτή είναι η κρέμα που φοράει στο σώμα της η Rihanna στην παραπάνω λήψη. Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός τροπικών βουτύρων και εκχυλισμάτων που απλώνεται πανεύκολα στην επιδερμίδα, ενώ ένας ισχυρός συνδυασμός από επτά έλαια προσφέρει περιποίηση σε βάθος. Η γλυκερίνη κλειδώνει την υγρασία και χαρίζει βαθιά θρέψη και λάμψη, ενώ το προϊόν απορροφάται πανεύκολα χωρίς να δημιουργεί κολλώδη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Aegean Bronze Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος, Korres. Με αυτό το ολοκαίνουργιο προϊόν σώματος από την Korres είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε όλο το καλοκαίρι μας! Πρόκειται για μια ανάλαφρη ενυδατική mousse με υαλουρονικό οξύ, που χαρίζει φυσική λάμψη και αναδεικνύει τη νεανική όψη της επιδερμίδας, απαλύνοντας ατέλειες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Εκτός, όμως, από ενυδάτωση χαρίζει και ένα υπέροχο blur effect στην επιδερμίδα που σβήνει τις όποιες ατέλειες!

 

Scott Barnes Body Bling Cream, Make Me Up, €39.49. Και από την πιο αγαπημένη κρέμα σώματος της Rihanna περνάμε στην πιο αγαπημένη κρέμα σώματος της Jennifer Lopez! Η θρυλική Body Bling είναι ένα tinted προϊόν που εκτός από απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα χαρίζει και πιο μαυρισμένη όψη στην στιγμή. Το Body Bling στεγνώνει στην επιδερμίδα, δεν λερώνει τα ρούχα και φεύγει με το ντους. 

Hei Poa Monoi Dry Oil, €20.80. Αυτό το ξηρό λάδι πολλαπλών χρήσεων πλούσιο σε Monoï ΠΟΠ, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση, απορροφάται εύκολα και μένει στην επιδερμίδα μια υπέροχη καλοκαιρινή λάμψη. 

 

Caudalie Divine Oil, €20.45. Αυτό το multi-tasking λάδι σώματος (προορίζεται για την επιδερμίδα και τα μαλλιά) είναι πλούσιο σε συστατικά όπως το shea butter που ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Για να εξοικονομήσεις χρόνο μπορείς να το φυλάξεις στο μπάνιο σου και να απλώνεις μια γενναιόδωρη ποσότητα μετά από κάθε ντους και όσο η επιδερμίδα σου είναι βρεγμένη. 

Nivea Body Naturally Good Aloe Lotion. Αν αγαπάς τα φυσικά συστατικά και αναζητάς ένα προϊόν που θα σε ενυδατώσει χωρίς, όμως, κολλώδη αίσθηση, δοκίμασε τα νέα body Lotion της Nivea. Πέρα, όμως, από το ίδιο το περιεχόμενο, εξίσου τέλειο είναι και το packaging αφού μπορείς να πιέσεις τη συσκευασία από κάτω ώστε να χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα προϊόντος! Τίποτα δεν πάει χαμένο! 

 

Read More

And More