Talk to the hand!

Αυτά τα χέρια ανήκουν σε διάσημη ηθοποιό και θα σε πείσουν να φοράς αντηλιακή κάθε μέρα!

Μια από τις πιο βασικές αιτίες γήρανσης είναι η φωτογήρανση. Αυτό είναι κάτι που μέσα εδώ έχεις διαβάσει 9654 φορές (αυτή είναι η 9655η), όπως, επίσης, έχεις διαβάσει ότι πρέπει να φοράς αντηλιακή κάθε-μία-μέρα. Χειμώνα-καλοκαίρι. Βεβαίως, οι παραπάνω εκφράσεις μπορεί να σου ακούγονται από κλισέ έως και βαρετές, σε αντίθεση με αυτή την φωτό που είναι ικανή να σε ταρακουνήσει.

Γιατί αυτή εδώ η φωτό είναι η οπτικοποίηση και της φωτογήρανσης και των συνεπειών της!

Τα παραπάνω χέρια ανήκουν στην Vanessa Paradis η οποία βρέθηκε στο 46ο American Film Festival που γίνεται αυτή την περίοδο στην Deauville και ο φωτογραφικός φακός εστίασε στα χέρια της.

Οι πανάδες στα χέρια είναι αποτέλεσμα της έκθεσης στον ήλιο χωρίς αντηλιακή. Και μπορεί να εκπαιδευόμαστε να φοράμε αντηλιακή στο πρόσωπο αλλά αυτό είναι κάτι που δεν κάνουμε με τα χέρια μας. Ακόμη. Τα χέρια μας εκτίθενται στον ήλιο όλο το χρόνο και ειδικά αν περνάς ώρες στην κίνηση και οδηγώντας είναι το πρώτο σημείο που “βλέπει” ο ήλιος.

Ένα από τα αγαπημένα μας tip είναι να έχεις πάντα μια αντηλιακή στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου έτσι ώστε κάθε φορά που σε πιάνει φανάρι να θυμάσαι να φοράς αντηλιακή. Βεβαίως, το πιο ιδανικό είναι να την φοράς κάθε πρωί πριν φύγεις από το σπίτι όπως ελπίζουμε ότι κάνεις με το πρόσωπό σου.

Και αν η ζημιά έχει γίνει;

Επένδυσε στις εξειδικευμένες κρέμες χεριών που κυκλοφορούν εκεί έξω και είναι ιδανικές για πανάδες. Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μας!

Ducray Photo- aging Global Hand Cream, €12.40

Frezyderm Spot End Hand Cream, €13.30

Apivita Antispot Κρέμα για Πανάδες στα Χέρια SPF 20, €11.70

Photo: Getty

Read More

And More