Αυτές είναι οι beauty εικόνες που αποθηκεύσαμε στο κινητό μας αυτή την εβδομάδα

Από τότε που μπήκε στη ζωή μας το instagram με ένα scroll down στο κινητό μας μπορούμε να βρούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα beauty looks, να τα κάνουμε save και να ανατρέξουμε σε αυτά όταν θα θέλουμε να κόψουμε τα μαλλιά μας, να επενδύσουμε σε κάποια μάσκα ομορφιάς ή να εμπνευστούμε για το μακιγιάζ που θέλουμε να κάνουμε. 

Κάθε εβδομάδα σώζουμε πολλές τέτοιες εικόνες, δεν είναι κάτι νέο για εμάς! Το νέο είναι ότι αυτή τη φορά αποφασίσαμε να τις μοιραστούμε μαζί σου!

@annehathway

Την εβδομάδα που πέρασε η Anne Hathaway μας απασχόλησε όχι μια, αλλά δύο φορές με τις beauty επιλογές της: την πρώτη γιατί έκοψε μια υπέροχη πλαϊνή φράντζα (τα νέα curtain bangs), την δεύτερη με αυτό το μακιγιάζ της με με την παστέλ υγρή σκιά. Αν σου αρέσει και θέλεις να το αντιγράψεις, σημείωσε πως πρόκειται για την Armani Eye Tint 03. 

@michelleobama

H υπέροχη Michelle Obama είχε τα γενέθλιά της και για τα γιόρτασε με τον πιο effortless τρόπο, ακριβώς όπως είναι και η ίδια. Για την ημέρα αυτή, λοιπόν, οι υπέροχες φυσικές της μπούκλες είχαν την τιμητική της και αυτό είναι που αγαπάμε σε εκείνη!

@tombachik

H Selena Gomez κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο κλιπ και την ίδια στιγμή μας έκανε να θέλουμε να βάλουμε λουλούδια στα μαλλιά και να βάψουμε τα νύχια μας αυτό το σκούρο πράσινο χρώμα. 

@jlo

Μόνο αν ζεις σε άλλο πλανήτη δεν θα ξέρεις ότι αυτή την εβδομάδα έγινε η ορκωμοσία του Joe Biden όπου, μεταξύ πολλών άλλων, τραγούδησε και η Jennifer Lopez η οποία ανέβασε ξεχωριστή φωτογραφία για να ευχαριστήσει το glam squad της. Φυσικά και την σώσαμε στο κινητό μας γιατί αυτό το smokey eyes με τις ασημένιες και γκρι αποχρώσεις θέλουμε να το δούμε και πάνω μας. 

@kyliejenner

Η Kylie Jenner αλλάζει τα μαλλιά της με απίστευτη συχνότητας πράγμα που σημαίνει ότι αν έπρεπε να διαλέξουμε θα είχαμε άπειρες επιλογές. Ωστόσο από όλες αυτές τις επιλογές, αυτή εδώ είναι από τις πιο εντυπωσιακές! Δεν μιλάμε για butt length hair αλλά για μαλλιά που φτάνουν μέχρι τα γόνατα. 

@tamta_official 

Αν θέλεις πραγματικές προτάσεις στιλ και μόδας κάνε απλώς ένα scroll down στο instagram της Τάμτα. Αυτό το look είναι ένα από τα πολλά που άλλαξε αυτή την εβδομάδα. δεν είμαστε τόσο τολμηρές για να υιοθετήσουμε αυτά τα μαλλιά είμαστε, όμως, πολύ σίγουρες ότι αυτό το μανικιούρ με την λεπτομέρεια από την τελεία θα είναι το επόμενο μανικιούρ που θα κάνουμε. 

@demy_official 

Αυτά εδώ τα μαλλιά με τις 70’s επιρροές από Farrah Fawcett είναι το απόλυτο hair goal! Δεν συμφωνείς; 

@marakiiliaki 

Αγαπάμε την Μαρία Ηλιάκη γιατί είναι ίσως μια από τις πιο real παρουσίες του instagram και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει! Εδώ την βλέπουμε με την αγαπημένη της μάσκα προσώπου με… μαγνήτες (yeap!) να απολαμβάνει τον καφέ της. Όσο για τη μάσκα θα την βρεις στην Make Me Up. 

@ilianapapageorgiou 

Το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν όλα τα λεφτά. Κυριολεκτικά!

    

Read More

And More