Αυτή η TikToker είναι ίδια με την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτό το hair tutorial

Δεν είναι μυστικό ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι η πιο αγαπητή πριγκίπισσα που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη, ενώ το απίστευτο στιλ και το signature beauty look της εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης ακόμη και σήμερα. Κατά καιρούς, λοιπόν, έχουμε δει διάσημες να φωτογραφίζονται για τα εξώφυλλα διεθνών τίτλων περιοδικών ως άλλες Lady Di., με πιο πρόσφατη την Hailey Bieber για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue το 2019 ενώ σήμερα η πιο updated πλατφόρμα που αγαπά η γενιά Gen Z (βλ. TikTok) έχει επίσης ως icon του την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Ωστόσο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο βίντεο το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο views και στο οποίο η Van Rijn, η TikToker που το δημιούργησε, είναι ολόιδια! Το θέμα αυτού του βίντεο είναι πώς να πετύχεις το signature χτένισμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα αλλά πέρα από το πόσο ενδιαφέρον είναι το ίδιο το tutorial, εξίσου ενδιαφέρον προκαλεί και η ομοιότητα της με την πριγκίπισσα. 

 

 
@70srose

The tutorial you all have been waiting for💫💗 #70s #80s #1980s #princessdiana #ladydiana #ladydi #vintage #retro #edgeofseventeen

♬ Edge of Seventeen – Stevie Nicks

Όσον αφορά τη διαδικασία, για να κάνει αυτό τον κυματισμό η ίδια χρησιμοποιεί μια στρογγυλή βούρτσα και χτενίζει τα μαλλιά της προς τα πίσω (το GHD Rise Hot Brush είναι μια τέλεια επιλογή) και αφού ολοκληρώσει βουρτσίζει όλα τα μαλλιά της και ψεκάζει με λακ. 

Πώς σου φαίνεται το αποτέλεσμα; 

Read More

And More