Αυτή η φωτογραφία της Priyanka Chopra είναι η απόδειξη ότι τα φρύδια είναι το παν!

Η Priyanka Chopra είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο και μάλιστα έχει πάρει και τίτλο γι’αυτό αφού το 2000 είχε βγει Μις Κόσμος (κάτι που ίσως δεν γνώριζες για εκείνη). Επίσης, κάτι που ίσως δεν γνώριζες για εκείνη είναι το γεγονός ότι έχει κάνει και η ίδια τα beauty σφάλματά της για τα οποία έχει μετανιώσει. 

Γι’αυτά, λοιπόν, μίλησε μεταξύ άλλων στην βρετανική Vogue και στάθηκε και στο δύσκολο, για πολλές, task που είναι τα φρύδια! “Θεέ μου! Λατρεύω τα μεγάλα φρύδια και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφεραν να μεγαλώσουν ξανά! Πίσω στο 2000 η τάση ήταν τα λεπτά φρύδια και φυσικά ήταν κάτι που είχα υιοθετήσει κι εγώ! Πλέον, είμαι πολύ χαρούμενη που τα φρύδια μου έχουν γίνει και πάλι παχιά καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για το πρόσωπό μου!”, είπε η ίδια. 

Πολύ σωστά αλλά επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφία από την  περίοδο στην οποία αναφέρεται και… πράγματι! Τα φρύδια είναι το παν!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σκεφτείς να υιοθετήσεις ένα trend που μπορεί να έχει επιπτώσεις στο μέλλον, ξανασκέψου το!

Read More

And More