Αυτό είναι το πιο αγαπημένο δραστικό συστατικό της Katie Holmes και δεν πρέπει να λείπει και από τη δική σου ρουτίνα

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε αποκτήσει τεράστιο expertise σε σχέση με το skincare και έχουμε μάθε απ’ έξω τα δραστικά συστατικά και ποιο κάνει τι. Μάλιστα, οι περισσότερες από εμάς έχουμε ήδη ξεχωρίσει το αγαπημένο μας και το ίδιο έχει κάνει και η Katie Holmes η οποία μίλησε στο αμερικάνικο People και έδωσε όλα τα info για το skincare routine της. 

“Αγαπώ το γεγονός ότι μεγαλώνω και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περνάνε οπότε δεν ανησυχώ για τον τρόπο που δείχνει η επιδερμίδα μου χωρίς μακιγιάζ. Η χαρά μου, εξάλλου, προέρχεται από μέσα!”, είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας τα μυστικά ομορφιάς της: “Πίνω πολύ νερό και προσπαθώ να τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά για να διατηρώ την επιδερμίδα μου όσο πιο υγιή γίνεται”. 

Ποια, όμως, είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο skincare της και ποια η ρουτίνα ομορφιάς της; “Φροντίζω την επιδερμίδα μου κάνοντας καλό καθαρισμό πρωί και βράδυ και φοράω πολύ serum υαλουρονικού οξέος αλλά και ενυδατική. Επίσης, πριν βγω από το σπίτι θα φορέσω πάντα αντηλιακή και lip gloss”, είπε. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Barbara Sturm (@drbarbarasturm)

Μάλιστα, η ίδια όπως και πολλές ακόμη χολιγουντιανές star έχουν αγαπήσει ένα συγκεκριμένο skincare brand, αυτό της Dr. Barbara Sturm η οποία είναι και δερματολόγος: “Είμαι τεράστια fan της Dr. Sturm. Πολύ συχνά κάνω θεραπείες προσώπου σε εκείνη και χρησιμοποιώ τα προϊόντα της. Επίσης, χρησιμοποιώ εντατικά το serum υαλουρονικού οξέος του brand, το brightening serum και την κρέμα προσώπου”. 

Φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ για όλα αυτά που σου προσφέρει το υαλουρονικό οξύ!

Read More

And More