Αυτό είναι το προϊόν που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham για να κάνει το signature μακιγιάζ των ματιών της

Η Victoria Beckham είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας role model γιατί κάνει τα πάντα με επιτυχία αλλά και γιατί κάθε επιλογή της είναι τόσο stylish και πετυχημένη ώστε θέλουμε να την αντιγράψουμε: από τα ρούχα που φοράει μέχρι αυτό το signature μακιγιάζ της! Ωστόσο, ευτυχώς για εμάς, η Posh φροντίζει να μας τροφοδοτεί κάθε τόσο με πληροφορίες πράγμα που έκανε και πρόσφατα!

Η αγαπημένη μας Victoria Beckham αγαπά το smudged eye, αυτό το μακιγιάζ που δημιουργεί την αίσθηση του ελαφρώς μουντζουρωμένου περιμετρικά των ματιών και για να το πετύχει χρησιμοποιεί ένα πολύ συγκεκριμένο προϊόν, όπως μόλις μας αποκάλυψε!

“Είτε πρόκειται για φωτογράφιση είτε για ένα look που κάνω στην καθημερινότητά μου, το Cocoa Satin Kajal Liner είναι το προϊόν που χρησιμοποιώ εντατικά για να δημιουργήσω ένα απαλό αλλά οριοθετημένο look ματιών. Ελπίζω να σας αρέσει όσο αρέσει σε μένα, έγραψε η ίδια στο παραπάνω post.

Πρόκειται για ένα μαλακό μολύβι ματιών σε καφέ απόχρωση το οποίο στο ένα άκρο του έχει σφουγγαράκι προκειμένου να απλώνεις το χρώμα σε γενναίες δόσεις στο κινητό βλέφαρο και στη ρίζα του κάτω βλεφάρου αν θες κι έπειτα να σβήνεις ακολουθώντας ταμποναριστές κινήσεις. 

Read More

And More