Δεν έχουμε δει την Gigi Hadid πιο ξανθιά!

Επτά μήνες πριν η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο την κόρη της και όταν αποφάσισε να επιστρέψει στον κόσμο της μόδας μετά από οοοολους αυτούς τους μήνες αποχής αποφάσισε να το κάνει όσο πιο δυναμικά γίνεται! Αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της, να γίνει για πρώτη φορά κοκκινομάλλα και όλος ο beauty κόσμος να μιλάει γι’αυτή την αλλαγή. 

Σήμερα, ένα- δύο μήνες μετά η Gigi γίνεται και πάλι κέντρο της beauty προσοχής μας αυτή τη φορά με ένα άλλο χρώμα μαλλιών, με το πιο ξανθό με το οποίο την έχουμε δει! 

“Το διασκεδάζουμε” έγραψε κάτω από το story που ανέβασε για να μας δείξει τα κατάξανθα μαλλιά της και φυσικά έκανε tag τον προσωπικό της hair stylist, φίλο και… ελληνικής καταγωγής, Πάνο Παπανδριανό. Από ότι φάνηκε, όμως, τα νέα της μαλλιά δεν ήταν παρά περούκα και πως όλη η αλλαγή έγινε στο πλαίσιο της φωτογράφισής της για την Maybelline New York της οποίας είναι ambassador. 

Πάντως, και αυτό το χρώμα μαλλιών το λατρέψαμε σχεδόν όσο και το κόκκινο. Εσύ τι λες; Με ποια μαλλιά προτιμάς την Gigi Hadid; 

Read More

And More