Δες την Kylie Jenner να κάνει μακιγιάζ στον μπαμπά της για πρώτη φορά

Η Kylie Jenner έχει εξαιρετικά skills στο μακιγιάζ και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Είναι, λοιπόν, παραπάνω από λογικό όλοι γύρω της να προσπαθούν να “εκμεταλλευτούν” αυτό της το ταλέντο για μερικά free makeover. Κατά καιρούς, λοιπόν, την έχουμε δει να κάνει μακιγιάζ στη μαμά της Kris Jenner, στην αδερφή της Kim Kardashian και τώρα ήρθε και η σειρά του… μπαμπά της!

Η Caitlyn Jenner, λοιπόν, ήταν η μοναδική που δεν είχε αφεθεί στα χέρια της κόρης της, κάτι που έγινε μόλις και ανέβηκε στο youtube της ίδιας. “Είμαι καλεσμένη σε ένα γεύμα στην πόλη (ποιος διοργανώνει γεύματα, πια, αναρωτιόμαστε εμείς;) και ήθελα κάποιον να μου κάνεις το μακιγιάζ. Κάλεσα τους πάντες αλλά ξέρετε, λόγω αυτού του Covid κανείς δεν ήταν διαθέσιμος! Τότε σκέφτηκα, μισό λεπτό, ξέρω κάποιον που μπορεί να μου ΄κάνει το μακιγιάζ… Η μικρή μου Kylie. Θα μου κάνει το μακιγιάζ. Δεν το έχει κάνει ποτέ πριν”, λέει η ίδια κοιτώντας την κάμερα και τότε εμφανίζεται και η Kylie. 

Κι επειδή η μικρότερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner είναι πάντα υπέροχη όταν κάποια κάθεται στην καρέκλα της για μακιγιάζ σε σχέση με τις εξομολογήσεις που γίνονται, η ίδια θέτει την ερώτηση: “Ξέρω πως κάποιες φορές ο κόσμος μπερδεύεται όταν εγώ και η Kendall σε φωνάζουμε ακόμη μπαμπά. Ξέρω πως είχαμε κάνει μια συζήτηση παλιά και εσύ συμφώνησες με το να σε φωνάζουμε έτσι. Εσύ, πώς νιώθεις γι’αυτό τώρα;”. 

“Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ! Ο κόσμος σε αυτήν εδώ την κοινότητα είναι πολύ σκληρός αλλά δεν το μετάνιωσα στιγμή. Όποιος νιώθει την ανάγκη να το κάνεις, ας το κάνει”, απαντά η Caitlyn Jenner. 

Δες παρακάτω όλο το βίντεο!

 

 

Read More

And More