Donatella Versace: η μεταμόρφωσή της από το 1992 μέχρι σήμερα!

Είμαι αυτή η εμμονική με τις σειρές. Καθυστερούν πολύ να φτάσουν στα αυτιά μου αλλά από την στιγμή που δω το πρώτο επεισόδιο έχω δει όλη τη σεζόν σε ένα Σουκού. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτή την περίοδο της ζωής μου με την σειρά “American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace” που έχει να κάνει με την ζωή και την δολοφονία του Gianni Versace και στην οποία σειρά πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Penelope Cruz η οποία υποδύεται την Donatella.

Αυτή η σειρά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ίδια έκλεισε μόλις τα 62 αλλά και το ότι καθετί που γράφεται εδώ είναι απόρροια της καθημερινότητάς μας (και των σειρών που βλέπουμε. Εμείς και ο μισός πλανήτης), οδήγησε σε αυτό το beauty transformation! Το beauty transformation της Donatella Versace.

Κατά το παρελθόν, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον κόσμο της μόδας είχε πει: “Χρησιμοποιώ τόνους κρέμες και φροντίζω εντατικά το πρόσωπο και τα μαλλιά μου!”. Έπισης, έχει πει ότι έκανε εντατικά botox στο πρόσωπό της αλλά ουδέποτε αναφέρθηκε σε όλες αυτές τις επεμβάνεις. Στο κάτω- κάτω μιλάμε για το δικό της πρόσωπο κι εμάς μας περισσεύει!

Για να δεις την Donatella Versace και την μεταμόρφωσή της μέσα στα χρόνια κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More