Είναι το πιο signature χτένισμα της Jennifer Lopez και το θέλουμε και στα δικά μας μαλλιά!

Η Jennifer Lopez είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας role model που φροντίζει πάντα να μας δίνει αστείρευτη έμπνευση σε κάθε επίπεδο: από το επόμενο επαγγελματικό μας βήμα μέχρι το επόμενο χτένισμα που θα κάνουμε στα μαλλιά μας. Και μιας και εδώ είμαστε μια beauty στήλη, ας σταθούμε στο δεύτερο!

Μπορεί η JLO να πειραματίζεται πολύ συχνά με τα μαλλιά της και κατά καιρούς να την έχουμε δει να κινείται από καρέ μέχρι πολύ μακριά, ωστόσο υπάρχει ένα χτένισμα που την χαρακτηρίζει: πρόκειται για αυτό το half up με τον όγκο στην κορυφή. Αυτό είναι και το χτένισμα που διάλεξε για να την “συντροφεύσει” στο τελευταίο της post με αφορμή τα 20 χρόνια της στην μουσική σκηνή! 

“Με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων μου στην μουσική σκηνή, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήσασταν μαζί μου στα πάνω και τα κάτω μου! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη σας όλα αυτά τα 20 χρόνια. Σας αγαπώ!”, έγραψε η ίδια η JLO στο instagram της, τη στιγμή που εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα τέλεια μαλλιά της με το μισό πιάσιμο. Για να πετύχεις το look θα χρειαστείς ένα dry shampoo για να δώσεις όγκο και αφού πιάσεις τα μισά μαλλιά σου ψηλά το τρικ είναι να περάσεις κάθετα στην κοτσίδα ένα τσιμπιδάκι μαλλιών και να τυλίξεις μια λεπτή τούφα γύρω από αυτό, έτσι ώστε τα μαλλιά σου να πάρουν το ύψος που θες! 

Read More

And More